Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Не познавам многу ај ке пробам онака да видам кои се и тие малце

Пред малце разбрав кој бил Снајдер10 сум го познавал, го знам Dback, Volkswagen го знам, Бобо_ох од Охрид, Фаца од фејсбук само, Bobo mind freak ако му е уште така никот, Ацид скоро го запознав, има уште неколку кои слабо пишуваат на форумов и ги нема многу често онлајн (3ца поточно) и тоа е тоа...

Упс и Тончи го знам и то од пред 7 години можда и више.Откако дознав дека тој е тој Тончи на форум го имам видено само два пати и то од далеку и еднаш во автобус во гужватака да немав можност да се претставам тогаш.Иначе нема шанси да ме памти бев детиште тогаш и јас го знаев а не он мене :pos:

Poker-laids,drugar mi e...Po moja sugestija se zacleni ovde,a denes konecno po 2+ godini pisuvanje na msn,fb,skype i se ostalo se zapoznav so RedBlack :D Ubavo vreme pominavme na Vardar rakomet i Vardar-Rabotnicki kosarka,utre odime na fudbal-povtorno na Vardar :D . P.s. se znam i so Teteks_fan^ ,stvarno mnogu se zblizivme u posledno vreme...za pola saat izleguvam so nego

И ? Бидна нешто ? :icon_lol:

Се знам со повеќе, ама од нив дали на двајца му ги знам никовите овде, ги знам повеќето на имиња што сум се запознавал во живо :-)

Вечерва запознав неколку форумџии, Naughty by Nature е фин чоек, пријатно ме изненади, како и на форум така и во живо, Антоние седна до нас кон крајот, интересен дечко, ми се свиѓаше неговото друштво, Mac)) го запознав конечно по толку договарања, сврзавме асални муабети за нашата вечна тема - филмовите, и еден дечко со 100 мислења му го заборавив никот, нешто беше ко Zaggy или Zoggy, легендарен лик кој дојде онака "падобрански" и дефинитивно ја одбележа вечерта, кажа дека голема пасија му била да фрла религиозни предмети на балконите од соседите (???), а неговиот цимер на телевизорот пуштал Дизни ворлд 24/7 за да има кој да му зборува додека спие (???) :icon_lol:

Од неодамна се запознав со бајги луѓе од форумов.Пред се,поради дружбата и играњето фудбал заедно со нив :)

Oвие луѓе се нови на листата:

Каiser
Nomoregames
lazzy
alek-stuku
Топчe
Тhe Dude
Supervisor
Ghost
Acid
Urban_Mover
Cyber
Kiffla
Фил Ајви
Еl_Matocho
Џену
Cthulhu
Levak

Сигурно имам заборавено некој,ама во глобала се сите со кои игравме изминатиов месец.
Одлични луѓе,пријатни за муабет и дружење,и супер фудбалери пред се :)

Со многумина кои, во ретроспектива, подобро и да не сум ги запознал.

Што знам, едно 20-тина и кусур сигурно сум запознал :D
Последни што ги памтам се The Dude и Smokey_the_kid :)

Fallen. да ја додадам
--- надополнето: Nov 22, 2011 2:10 PM ---
Fallen. да ја додадам

Со чколскиот NaumDB.Засега толку...
Еее, времиња... :)
Ја се знам со iv4e88, Тоше/Word$haker, Боби МКД, Арминаторот (не ми текнува никот сеа :pos:), Тhe Dude, Mac:)), Tomsaso, можда уште некој... горе доле тие :)

Со никој не се познавам...или може со некој ама не го знам под кајгана име :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom