Лееееј... ај ја да пробам само однапред ќе се извинам ако запуштам некој по пат... хехе :smir:
Епа вака:
- girll i hoody на почеток, на бамбус парти хахахаха...
- Bebush - ех бебушот мој најмил, ми дојде и не ме ни препозна... хехехе... ме израдува највеќе од сите што се појави да знаеш!!!
- Сатори - конечно и тебе да те запознам, по толку чет на мсн, мислам оти редно ни беше... хехе прекрасна си!!! и да, дали ме замислуваше позитивно?! хахаха
- Nippi - супер типка си! екстра пројдовме

- Точкест - не се пропушта, прекрасен дечко... весел, расположен... кул
- Necrophilia - братче ако ти го згрешив никот прости, хаха... по втор пат, се знаевме од 8.9 минатата година. екстра тип, весел, разигран
- Virus - заврши кај мене, со него цело време трчавме да бараме луѓе хаха
- Imperator - баш ми беше мило што се запознавме, кул дечко, многу позитивен
- Sussaro - топ дечко! друже, ја реков оти ќе сум претпознатлив, сакав да ги запознам сите, хехехе
- маца мк - конечно се видовме од 8.9 топ девојче, расположено секад, со посебна харизма

- Ла еспањола - прекрасна типка, разиграна...
- Скул - фала што ме мавна чврга, ми беше најмилата чврга во целиот мој живот

- кики - прекрасно девојче, шармантна... сри што не зборевме многу, али следејчи пат ветувам

- Zemzela - неповторлив и еден единствен... ме караше после зашто не сум останал на крај повеќе коа се договаравме за у маракана... а фактички како што разбрав заглавивте во некои си школо основно хехехе (требаше да останам брат, се каам)хехе
- П.овердјав - мило ми беше што се запознавме, екстра типче

- Мистичен - мило ми беше братче, конечно те запознав... на почеток да си знаеш те спомешав малку со ацид, али тоа од далеку пошто гледав хахаха
- Ацид - нормално најрасположливиот дечко досега што сум го запознал, кип ин дат веј!!!
- Flix - прекрасен дечко, кул тип, и весел си е секад... секад со насмевка на лице
- Трн во око - на маса со него на почетокот на собиранката

паднавме на муабет малку, екстра типче... многу деловно делуваше... ко во влада нешто да работи, хахаха
- Е сеа тука ќе ми прости типчето што седеше со трн во око... али мило ми беше што те упознав...
- Серпико - екстра типче - провокаторче хехехе :smir:
- Уште една личност ќе ми прости непаметам ник, девојката на Вирус - екстра типка, расположена, насмеана од уше до уше

- Викторгг - екстра типче, весел...
- Вампирката - ја помешав бееее

али ми прости знам

баш ми е мило што пак се видовме после долго време дури од 8.9
- Биг кис - феноменалната типка исто од 8.9 пак на повидок на 2.2 хехе топ си, уште во таква фомра, весела, разиграна

- Едно типче ме тргна и ме праша дали сакам да се запознам со една девојка и ја најнормално ајде ок нема проблем

и мислам оти никот и беше кате или кат<) или незнам нешто така (прости не чув убаво никот и не сум запаметил) - супер си, мило ми е што се запознавме
- Дечкото во вецето со двете девојки кои сакаа да се сликаат само набрзина ги поздравив, зашто каналчето ми попушташе... казанчето не си го наштелив баш добро, и глеав што побрзо да стигнам пред шолја хаха... иначе простете што не ви зборев многу, иначе мило ми е што се запознавме на ептен брзински

- Tonchie - кој не се запознал со типот, мора дефинитвно да го стори тоа, еден од највеселите и еден од најкул типците во целиот форум, ми беше мило што се видовме!!!
- Yugo - со него се познавам од одамна, супер тип, иако западнавме во бељи пред тоа али успеавме да одржиме баланс и двајцата и да не расипеме ништо меѓу нас

- Крејзи ин лав - прекрасна, шармантна типка, секогаш весела и расположена... конечно да се упознаеме ми беше премногу мило

- Девојката на Точкест (прости заборавив никот) - откако конечно седнав на фотелја и само ми вика, ајде стани размрдај се...хехе, ме повлече и си напраивме кругче си пеевме по тебе со цело остало друштво што беше тука

екстра типка, мило ми е што се запознавме
Ја тука ќе привршам, ако сум заборавил некој нека ме искара по пп... и нека ми удри ЧВРГА, хехехе
сакав да се упознам со млад мен, бада бинг и била бонг али неуспеав некако

следен пат се надевам :smir:
Едит: Ја забораив драма квин, нека ми извини премногу! Екстра типка, иако само си заменивме неколку насмевки и си рековме здраво јас сум тој и тој...

Супер си!
(ја идам да легнам да одмарам, ко утепан сум - не чини ова (мислев на мене, хаха)):smir: