Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Не се буни, ни мене не ме спомна:pos:
Торчо, срам да ти е!
Да не пишиш веќе на темава за казна!

FortunE напиша:
Не се буни, ни мене не ме спомна:pos:
Торчо, срам да ти е!
Да не пишиш веќе на темава за казна!

Toa беше на почетокот де. како почнаа да се редат. Ако пишував за сите ќе беше а-ала-ОБДН пост а такви me mrzi da pisam...

Не гижо Ванонимус беше прв ;)

И јас ги запознав Дани и Слак ... прекрасно си поминавме ... ама тие скоро до збор не дојдоа :( ... ам такви сме ние струшко - охридски ... се надевам и вие си поминавте како нас, ако не ... ќе ќутиме нареден пат ... барем јас ветувам!:cuc: :pos: :pos:

divine напиша:
И јас ги запознав Дани и Слак ... прекрасно си поминавме ... ама тие скоро до збор не дојдоа :( ...
:wub:
Од сигурни информации знам дека Дани рекла „Здраво, јас сум Дани”, а Слак рекол: „Андреи”. :je:

Acid напиша:
:wub:
Од сигурни информации знам дека Дани рекла „Здраво, јас сум Дани”, а Слак рекол: „Андреи”. :je:

Мислам дека и на почеток им се разгаламивме ... како и да е ... Дани и Слак ... ИЗВИНЕТЕ!:pos:

Сте ги флудирале вие ебате!

FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD FLOOD....

Кој беше најзборлив? Гарант Форчн. :pos:

Acid напиша:
Кој беше најзборлив? Гарант Форчн. :pos:

Како така гарантираш ... прочита кој и кој бевме? Мислиш дека Форчн му може на Еко??? Со дерење ги прекинував, ама џабе ... :pos: :pos: :pos:

п.с. Цело време го имаа она: стрижена - бричена, стрижена - бричена ...

divine напиша:
Како така гарантираш ... прочита кој и кој бевме? Мислиш дека Форчн му може на Еко??? Со дерење ги прекинував, ама џабе ... :pos: :pos: :pos:

п.с. Цело време го имаа она: стрижена - бричена, стрижена - бричена ...
Нема пекинување ако се почне. Само којзнае што ќе си кажат Дани и Слак, ќе бегаат од нас следниот пат, збор не кажаа од нас:icon_lol:
А иначе, кога се запознаваа со мене, Слак ми го кажа името, а не јузерот.

FortunE напиша:
Зар имало и таков што ти го кажал јузерот наместо името? :lud::icon_lol:

FortunE напиша:
Нема пекинување ако се почне. Само којзнае што ќе си кажат Дани и Слак, ќе бегаат од нас следниот пат, збор не кажаа од нас:icon_lol:

Абе, Андреј си е ќутлив по природа....ама Дани?:raz: Ќутела!?:lud:
Охохохо, па стварно тогаш вие многу сте збореле:pos:

Андреј само се смешкат од шо е ќутлив.. а Дани арна си е, таман си зборвит :) иако не толку многу за охридско-струшките стандарди..:)

Јас изгледа ќе доам у Охрид од 15-19, и сакам сите да ве запознааааам што сте од таму:je:

ThA-BiTcH напиша:
Абе, Андреј си е ќутлив по природа....ама Дани?:raz: Ќутела!?:lud:
Охохохо, па стварно тогаш вие многу сте збореле:pos:

Може е зборлеста по природа ама до збор не дојде ни таа ни Слак.:pos:
Ќе те носиме тебе на журка од 15 до 19 ..:pos::je:

бичој, ојте наполеон, мене нема да ме пуштет, ама катја обавезно овие носи ги во петок.. на жива свирка...рок.. леле заборајф дека не слушет рок.. ај за џабе ојде еден пост..

Oва идење у Охрид сум се запознала со највише луѓе :je:
Се запознав со Марина,Дивајн,Форчн,Еко,Девилиш,ДБич ...
Си поминав ептен добро.

Марина е многу многу мило девојче и супер муабет си напраивме

Еко,Дивајн и Форчн се ептен супер -сум се умрела од смеење додека ги слушав како си докажуваат кој што како кога напраил:icon_lol:Си поминав екстра

Девилиш ја видов само на кратко пошто брзаше за на работа али ептен фина ми се виде :wink:

ДБич -исто како и ја и Андреј не дое многу до збор од погоре споменативе :pos: и ми изглеаше срамежливо.Се надевам следен пат ќе се изнамуабетиме:)

Се на се-екстра луѓе со кои се надевам декаа ќе се дружиме и понатаму.

P.S. Дивајн и Еко-ептен ми е криво што не можевме да поминеме у Струга али немаше вода ваму и си тргнавме накај Скопје у 2.Како и да е се глеаме на 21ви(ваљда тогаш беше:)).Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom