Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Acid напиша:
Админ сум јас, морам да памтам се...

Пица должиш. Значи сакам да те запознаам на собиранката и тебе и пицата од твојата пицерија! :-)
Ацид за жал нема да дојдам зошто сепак имам 15 години и вие таму сте сите поголеми!Што барам таму!А за пицата отиди во пицеријата и кажи таму на влатко другар од форумот Кајгана и ке ти дадат колку сакаш да јадеш!:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

vlatko напиша:
Ацид за жал нема да дојдам зошто сепак имам 15 години и вие таму сте сите поголеми!Што барам таму!А за пицата отиди во пицеријата и кажи таму на влатко другар од форумот Кајгана и ке ти дадат колку сакаш да јадеш!:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Има доста твои врсници! Да бичот е 16, Д бич е 17, Урбан Мувер, дотичната (и така натаму) се исто твоја генерација.

Ако не присуствуваш зошто мислиш дека си „малечко“, тогаш ти фали нешто. :wink:

vlatko напиша:

ам јас 14 шо иам! и годес...:)

МаРиНа`Ох напиша:
ам јас 14 шо иам! и годес...:)

Е добро де што има врска.Штом на форум правите муабет со сите,ќе правите и таму.Сите што можат да дојдат на журката да дојдат

Zbratko напиша:
ja ke da gi znam dolphin, KIKIKI, Divine, Eko1 i BIBIKA

Јас го знам збратко, ама тој ме забораил мене :(
А вечерва ги запознав и Дани и дечкото нејзин (не ми текнува на шифрата) :icon_lol:

мене ми дојде штотуку верениот брачед од даљан и не се запознав со дивне заради него :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:

CopyOfDeath напиша:
ај да кажам и јас дека го запознајах Астрион се знам и со него сега

:pos: Кога бе :icon_lol: а јас го знам и Струмикс ама од дамна го знам нели ?

Devilish Angel напиша:
А вечерва ги запознав и Дани и дечкото нејзин (не ми текнува на шифрата) :icon_lol:
И јас сум се запознала со Збратко, а не знаев.
Денес со Дани и Слак, а за малку и со Марина (ама не дојде)

E pa vaka: Toreador....(prviot covek sto go zapoznav odma stom slegov od kolata vo stiv), LouWeed...(zaedno so kaficot), potoa doagjaat, Gizho, dimitarc, fortune(ama ne licno samo ja vidov), Aceva, Ofcar, Batistuta, Bushav, Urban MOver, i bratuced mu na Gizho.....:) Pozdrav do site decki...

Devilish Angel напиша:

Исто и јас..
Вечерва се запознав со Дани и Слак што ми причинува посебно задоволство.:wink:

Патем.. дајдо, зошто си збунет?:raz:

The_Grim напиша:
E pa vaka: Toreador....(prviot covek sto go zapoznav odma stom slegov od kolata vo stiv)

Yeeeeeep....it was love at first sight :pos: :pos: :pos: Ко обезглавени муви и двјацата бевме после се уселувам у барака и надвечер поминувам покрај врата. Заправив муабет со цимерот негов (пошо и него го упознав пред да дојдам) гримчо беше и он внатре ме покани ја видов Icewind Dale Trilogy и мноооооогу Magic the Gathering карти and then all hell brakes loose :je: :je:

ја првин го упознав Анонимус, па Ејсид, па после дооооолга пауза Гижо, па Гарфилд па стенмарк, па ацева, па водкамих, па тончи, па батистута, па зеко, па Лоу, па Мистичност, па гарфиелд.....бларгх....заборавив :pos: Ме боли глава не можам да размислувам :pos:

Toreador напиша:
Yeeeeeep....it was love at first sight :pos: :pos: :pos: Ко обезглавени муви и двјацата бевме после се уселувам у барака и надвечер поминувам покрај врата. Заправив муабет со цимерот негов (пошо и него го упознав пред да дојдам) гримчо беше и он внатре ме покани ја видов Icewind Dale Trilogy и мноооооогу Magic the Gathering карти and then all hell brakes loose :je: :je:

ја првин го упознав Анонимус, па Ејсид, па после дооооолга пауза Гижо, па Гарфилд па стенмарк, па ацева, па водкамих, па тончи, па батистута, па зеко, па Лоу, па Мистичност, па гарфиелд.....бларгх....заборавив :pos: Ме боли глава не можам да размислувам :pos:

Ни мене дури не ме спомна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom