Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
ma koga ke ja fatam godesot...ke vidi ona sedi do mene i ne mi ni kazuva koja e..........kako ne ti e sram a????:icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:
baska spremav i cd...........:baeh:

Бати, МСВ, Месаја, Бич, БушаФ..
И таа изгор добрата манекенка :icon_lol:

МСВ,месаја,p.ovredrive...останатите ги знеав од предходно:)ако забораиб некој нека се допише:)

P.Overdrive напиша:
И таа изгор добрата манекенка :icon_lol:

Аман бе, и ти и Торчо со исти коментари а ни еден муабет не и свртевте, срам да ви е :icon_lol:

И ја упознав уште неколку луѓе, МСВ, Месаја, Да_Bitch, Мери Џејн, П.Овердрајв . . . Симона и другарката на Бич :)

Batistuta напиша:
Аман бе, и ти и Торчо со исти коментари а ни еден муабет не и свртевте, срам да ви е :icon_lol:

:wink: Не би рекол ама ај...како ќе кажеш...Гадес, ќе те тепам :pos:

Batistuta напиша:

И ја упознав уште неколку луѓе, МСВ, Месаја, Да_Bitch, Мери Џејн, П.Овердрајв . . . Симона и другарката на Бич :)

Kako ne be....neli go vide Torceto celo vreme bese svrten nakaj Mary Jane i i kazuvase nesto...a skrisno kradese po nekoj pogled od manekenkata... :wink: i ponekogas ke ja prasase nesto....a plus i brojot i go zema....arno e arno e!!! :))

LouWeed напиша:
ma koga ke ja fatam godesot...ke vidi ona sedi do mene i ne mi ni kazuva koja e..........kako ne ti e sram a????:icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:

Абе....уше коа влеговме ти се претстави она не заебаај...
Башка го забораи цедето...

Ama se pretstavi kako Marce i jas ne znaev koja e dodeka Офчаро не рече "Најпосле Богињата на Каосот у живо" a plus mnogu bese "zborliva". :)

The_Grim напиша:
Ama se pretstavi kako Marce i jas ne znaev koja e dodeka Офчаро не рече "Најпосле Богињата на Каосот у живо" a plus mnogu bese "zborliva". :)

Да де.....рече Офчарот така...ама можда Лу не разбрал....:icon_lol:

А ја не кажав со кого се запознаф...

Идеме....
Офчарот, Годес, Гримчо, Да Бич, Тореадор, Мери Џејн, Батистута и уше некој.....не ми теќиња....

ThA-BiTcH напиша:
Многу ми беше далеку бе! Сите киднавте на крај и после прашувате зашто сум била скисната:icon_lol::baeh:

ја ти бев на дофат, ама и мене ми беше ми скисната ама оправдано е ;)

LouWeed напиша:

Kако бе не знаеше си кажав ја...:icon_lol:
А тоа за цдто ќе ти го памтам да знаеш!!! Духовите на 2 цдиња сеа ми висат над глава и ми се дерат дека сум заборавила на нив.....
Бтњ офци некој да каеше дека го запознал брат ми :icon_mad::icon_mad:

Dobro eve....jas se poznavam so brat i na Goddess....mada toj ne e od forumot ali nema veza...:))

The_Grim напиша:

Ете де дозна дека мене си запознал, сеа мило ти е или се каеш? :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom