ma koga ke ja fatam godesot...ke vidi ona sedi do mene i ne mi ni kazuva koja e..........kako ne ti e sram a????:icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:
baska spremav i cd...........:baeh:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
P.Overdrive напиша:И таа изгор добрата манекенка![]()
Batistuta напиша:Аман бе, и ти и Торчо со исти коментари а ни еден муабет не и свртевте, срам да ви е![]()
Batistuta напиша:Аман бе, и ти и Торчо со исти коментари а ни еден муабет не и свртевте, срам да ви е
И ја упознав уште неколку луѓе, МСВ, Месаја, Да_Bitch, Мери Џејн, П.Овердрајв . . . Симона и другарката на Бич![]()
TargeT напиша:So Overdrive samo
LouWeed напиша:ma koga ke ja fatam godesot...ke vidi ona sedi do mene i ne mi ni kazuva koja e..........kako ne ti e sram a????:icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:
The_Grim напиша:Ama se pretstavi kako Marce i jas ne znaev koja e dodeka Офчаро не рече "Најпосле Богињата на Каосот у живо" a plus mnogu bese "zborliva".![]()
ThA-BiTcH напиша:Многу ми беше далеку бе! Сите киднавте на крај и после прашувате зашто сум била скисната:baeh:
LouWeed напиша:ma koga ke ja fatam godesot...ke vidi ona sedi do mene i ne mi ni kazuva koja e..........kako ne ti e sram a????:icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:
The_Grim напиша:Ama se pretstavi kako Marce i jas ne znaev koja e dodeka Офчаро не рече "Најпосле Богињата на Каосот у живо" a plus mnogu bese "zborliva".![]()