Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Со марче(зеростајл) најмрднато дете што моментално постои.
Со павел(столица) и тој у пакет со него си се мрднати.
Со кире(кире9) ученик тежок среќа прошол географија.
И другите си ги знаеме.Поздрав.

Иначе со кире9 се сретнавме у многу смешни околности.

Јас последно се имам запознато со ~BlueBerry~ и со pliskin веќе подолго време се знам ама сум заборавил да пишам :)

Јас се познавам со *Slash* оти до лани ми беше школска,а сега е на факс(електро),а јас сум сега матурант(не кутнав година да се разбереме,туку другарка ми рипаше 2 години и така):D,и со уште двајца ама одржуваме контакт преку мсн:D

Се запознав со Ада. :pipi: Прекрасна и фина девојка, ќе мора да се понови излегвење. :smir:

Викендов баш супер луѓе упознав :)

Мериџејн Појзн преубава и кул цура, со екстра стил. Looking forward to seeing you again :back:

ШтатуШ Кво:
Младолик дечко (ваљда пошо е млад...do I see a pattern here?)
Придавки:
дебел, феминизиран, геј, недуховит.

Гадхејтассите
Пристоен момак :P...не, стварно духовито кул типче (може да ме викаш тето...и мора да идеме у капан ан за да го видам орото!)

Дарк-Крал
Сарказам на ниво. Поштуем :)

Помрачување
Слатка девојка што се смее, и што не ми прави муaбет :(
Ај, следеча прилика.

ДонТи
Нејќе да гледа во сонцето :O

Bidikov
Нешо админ, или модератор бил, не знам. Ама, знам како педагошки делуе на деца.

*@сеедно...марио, kulsi ok dajmi msn k

Rbeatz

хоуми ми е, роламе заедно од 7 одделение

Б_О_Ж_И_Н_О

другио хоуми :pos2:

MikyoSan, Bibil, и другите појма неам кој се :baeh: пошто слабо луѓе од прилеп има по форумов

Изгледа некој не сака да знае дека сум се запознал со ада па јас пак да си пишам.

Ада ја запознав.

(ако пак ме избрише некој тој потег ке го рачунам за напад на љубомора)

Е ај и јас
Дада Ада - шо ке и праам муабет нареден пат (не си толку лоша у живо:back:)
Статус кво- смешен е и нема 4ки
гадхејтасол- сатанист со дупки на лицето, најверојатно е и секташ, не знам, така ми заличи.
донјас- посеизглеа е вампир а и наочари има
бидиков- многу зборува (нема да кажам дека се закануваше ок)

Епа на 8-те души кои ги знаев ги додавам и Kire9, Pio_Pzs, SSS-Stolica сите Комити, се упознавме по утакмици и сите фини и удрени момци. Со SSS стојам најдобро, Pio знае да не шитне на моменти:back:. Со Kire9 сме најлајт пошто сепак сме од комшиски населби:vozbud: Потоа со Moni<3Real (закон девојче:back:) и на кратко со Тинуле:toe: И конечно вчера го запознав типот со кој стоев многу лошо и за кој немав баш добро мислење али ете испадна дека бил топ дете:smir::vozbud: Поздрав до Ѕвоне ака DonJas:wink:
Ја додавам и СМОКА:back: Моја досегашна одлична мсн другарка од денес се знаеме и во живо:pipi: Немам зборови за девојчево....:smir:

Се знам со : Marjan-MiKi , ° Tinna ° , kamikaza_skopje , Аниии , Skunk_skopje , .mARIJA. , hard , Marshmallow ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom