Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Синоќа се запознав со Quark! Прилично фино типче коешто студира на електро и ги љуби воцовите за електраши :) Требаше да продолжиме негде после мала станица ама јас заебав :) Следен пат друже на поспремно :wink:

Релативно сум кратко време на форумов и, од тие што имав можност да ги видам, лично се знам со: Бидиков, Motherfucker, Crashoverride и Чупе. Како и да е, се надевам дека оваа листа во иднина драстично ќе се зголеми.

Низ гужвите на Таксират, имав близ запознавање со Кискино. Извини братче што не те познав. ;)

Со Кискино се запознав вчера на Таксират! :)

Вчера се запознав со Blackout!
Колку е мало па. -страм
Ептен мило девојче, се надевам дека следен пат ќе имаме повеќе време и помирна атмосфера за муабетење. -blink

Вчера имав сеанса на запознавање:
Вчера се запознав со Blackout!
Колку е мало па.
Ептен мило девојче, се надевам дека следен пат ќе имаме повеќе време и помирна атмосфера за муабетење.
Чуствата се обострани.:pipi:

после, Vertigo - многу многу најфино девојче.Исто така ми е жал што средбата со неа беше кратка.
filipronaldo - лудо дете мајке ми.
И многу кратки средби со кискино и Shorty.

Се видов со Mans вчера...кул момак, а со оглед на тоа дека цело време ќутев, се смешкав и тресев глава, баш ме интересира што впечаток тој добил :)

Денеска се запознав со еден Интераш :) J.Zanetti набрзинка онака се видовме како фин момак ми изгледа :)

Со Rizteto, со Volleyman и RIOT од денес. Со Potato, wot, тие во моментот се сеќавам. Не сум бил оддамна на форумов. Ме снемува од време на време. Аа.. со Маца Мк се знаев едно време пооддамна, не знам дали се сеќава таа уште. :)

не ми се верува само шо дознав дека сум се знаел со Уплаф а воедно и братучед ми бил :nesvest:

се знам со демнач, морбид, фидела и даркхарт...мислам толку ќе да се :pipi:

аааааааааааааа фантом...опрости молим те еве ти цветчич:smir:
и пољубац :* (абе нема смајли со пољубац)

Со Христов,Дон Џелатимус,Tyson,Лазаров...Мислам толку се...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom