Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брутус е веќе на улиците со лопати, се јави на лавовскиот крик... Владе_МКД уште од сабајле пробива од куќата до полското ВЦ...Нашите лавови.....
[DOUBLEPOST=1483724704][/DOUBLEPOST]![]()
![]()
Лавовите на дело...
Печатна грешка еееебаго, оноа руското “и“ требало да го стават и имаат вишка 0Миле aбе ми текнa, не зaгинaa луѓе сеa некa пишaт тaму еднaш нa 10 гoдини пaѓa вaкoв снег
Прегледај го приврзокот 163030
Аааа не си информиран, Владе отишол на скијање на Пелистер, ама ветерот го одувал некаде и сега е изгубен, нема начин спасувачите да дојдат до него, имал само Е мрежа и ако налета на 4Г ќе ни пушти фотка и коментар секакоБрутус е веќе на улиците со лопати, се јави на лавовскиот крик... Владе_МКД уште од сабајле пробива од куќата до полското ВЦ...
Ваков досаден снег одамна немало, џабе чистев сабале кога пак имаШто да чистам нема веќе снег, сега ги сушиме со греалки и со фенови улиците, па од утре продолжуваме да помогнеме во србија бугарија грција и кај треба.
Ти свесен си колкав двор имам и кај ми е кенефот. Недај боже да те фати дрскосерец , ризично е дури и при нормални временски услови а не пак при вакви екстреми. Треба Македонија Пат камион специјално за кај мене да пуштат, за шо плаќам јас патарини курци палци а ?[DOUBLEPOST=1483733805][/DOUBLEPOST]Брутус е веќе на улиците со лопати, се јави на лавовскиот крик... Владе_МКД уште од сабајле пробива од куќата до полското ВЦ...
Да не го чистеше и ти како Бранчез со метлаВаков досаден снег одамна немало, џабе чистев сабале кога пак има![]()
ФорумотДали има една, барем една работа што функционира у оваа држава?
Штабот?Дали има една, барем една работа што функционира у оваа држава?
Дали има една, барем една работа што функционира у оваа држава?