Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Ех Заев да беше хималајска сол ќе фрлаше од таа убавата розевата.

Најпосле, дали некој новинар се јави да праша кај тие што се задолжени да чистат што правеле синоќа, колку возила употребиле колку сол песок и тн искористиле.
Директорот палел бадникарски огнови, а тие шефовите се на божиќен одмор, пфф...биле муслимани

Заборави да спомнеш дека и Трамп тепа на избори. Поголема несреќа од тоа за нас Амин.

Трамп, Груевски, Путин и Ердоган се Божјите пратеници на новата ера и ѕвезди водилки на човештвото. На место да има второ доаѓање на Исус, они се пратени на земјава.

Те молам не го користи нивното име напразно.

Сега ќе увеземе Грчка од бело море:P

Дури Пастирот не излезе на терен и преку мобилен да нарачува тузланска сол, не признавам друго решение.
Тузланскава не е здрава за организмот, оваа година ќе се нарачуе онаа на Храна и вино шо ја рекламираат.

Ајде да дискутираме за тоа што е исчистен пат во зима. Еве на пример дали знаеш кога се фрла сол а кога се фрла песок на пат? Дали може со тоа што чисти снег да се откорне снегот на ниво на асфалт или останува сантиметар, два, пет снег на патот? Кога се чисти? Кога ќе почне да паѓа снег, во вијулица, после тоа, цело време? Дали е неисчистен патот ако ти се излизга кола со стари летни гуми или со нови зимски гуми? Најпосле, дали некој новинар се јави да праша кај тие што се задолжени да чистат што правеле синоќа, колку возила употребиле колку сол песок и тн искористиле.

Ако се исчистени патиштата тогаш кажи му фала на тој што ги исчистил, ако не исчистени не го обвинувај тој што не ги исчистил бидејќи не е он крив, криво е времето и тие со летни гуми. Не сфаќам што е со прашањава, ко да полагам тест за влез во Македонија Пат... Скопје-Велес на ниво на Македонија споредбено со Скопје ти е исто ко да имаше толку снег на Партизанска. Ај да натрупаше 40-50 цм али за 15 цм и тоа на толку предупредување не требаше да се случат вакви проблеми.

Види ги бе ал џезира пред еден саат што објавиле ни срам ни перде. Вмровски медиум тоа ти е.
BALKAN
prije 1h
Snijeg i oluja blokirali saobraćaj u regiji
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/snijeg-i-oluja-blokirali-saobracaj-u-regiji
:shok2: овие и Сорос беа како браќа

си знаат шеиците кој им е газда, после 20 ќе предат како мачиња[DOUBLEPOST=1483710448][/DOUBLEPOST]
Тузланскава не е здрава за организмот, оваа година ќе се нарачуе онаа на Храна и вино шо ја рекламираат.
ЕЈЈЈ Зајко рече дека ќе ги зголеми платите за х1,5 просечната, а за х3 минималната,
Хималајската е 70 ден за 300 грама, тузланската е 20 ден за кило, покачување за 11 пати, ја рушиш математиката на Зајко, не планираме тие 15% од ДДВ да ги трошеме на сол.

Грчката е најефтина, на рефус и за 8-9 можеш да ја најдеш(y)

Последно уредено:
Дечки не сте ми више предизвик, жал ми е.
Скраја да е јас да ти сум предизвик за онаа работа. Пу пу подмрднисе од место.[DOUBLEPOST=1483711271][/DOUBLEPOST]
Трамп, Груевски, Путин и Ердоган се Божјите пратеници на новата ера и ѕвезди водилки на човештвото. На место да има второ доаѓање на Исус, они се пратени на земјава.

Те молам не го користи нивното име напразно.
Јас само ти ги набројувам несреќите кои не задесија во последните 10 години.

Скраја да е јас да ти сум предизвик за онаа работа. Пу пу подмрднисе од место.[DOUBLEPOST=1483711271][/DOUBLEPOST]
Јас само ти ги набројувам несреќите кои не задесија во последните 10 години.
Да бееее....... што ако Трамп е крив за се, А?

@мкд владе не се измори овие 2 дена бе?

Што ти е целта не разбирам, ај за брутус знаеме си ја тера неговата ама ти?
На секој член што постира тука му не пропушти да му вратиш со досетка, што изиграваш марика цанева овдека?

Да бееее....... што ако Трамп е крив за се, А?
Што ако е крив за се е 50/50 можност и да не крив за се. Значи немој така.
Ке речиш Трамп е крив за се и точка.[DOUBLEPOST=1483712115][/DOUBLEPOST]
@мкд владе не се измори овие 2 дена бе?

Што ти е целта не разбирам, ај за брутус знаеме си ја тера неговата ама ти?
На секој член што постира тука му не пропушти да му вратиш со досетка, што изиграваш марика цанева овдека?
Од кај ги изваде бе два дена. Чекај да проверам да не ја надминав квотата оти брат за брат, сирењето со пари.
Инаку весел сум бе, си се радвам на снегот, неработни денови, пари префрлени, уште сум под импресии на новогодишните и божиќните празници, дејство на разни алкохоли и така.
А ти шо вака стандардно намќорест?
П.с море вадење муабети и ти цццц. Сега само шо проверив, нема ни 24 часа како сум тука така поактивно вклучувајќи го и спиењето, во секој случај далеку далеку од два дена. Срамота не те личи на професијата вака муабети да вадиш. Како Катица ист се имаш направено.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom