Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да спијам надвор вечерва, преубаво е :) уште и друштво да си имав :pipi:

Ладно е, снегот ми е убав вечерва само за да го гледам низ прозорец со чаша чај од јаболко во рака.

убао вака снег ама некако вчерашниот снег беше поубав за забава од овој што навеа денес зс многу беше полесен за обликување :pos2:

убао вака снег ама некако вчерашниот снег беше поубав за забава од овој што навеа денес зс многу беше полесен за обликување :pos2:

Точно овој се рони многу тој претходниот земаш снег и одма топка ти се праи.

Какво е само најпрекрасно.:pipi: Вее,вее,вее и уште вее.
Ни настинкава што ме има здраво фатено не ме спречи денеска да поминам поголем дел од денот надвор,тумароу аген ај хоуп.А какви се луѓево значи,никој не се радува се сама морам да шетам:vozbud:
Кое расположение ми крева снегот :vozbud:

Па снегов го сакам многу ама ко ке почни да се топи да не зборуваме...
Ама ај сега да не мислам на топејнем, ко ке станам утре до колејнци да е :):)

Уф како засилено паѓа. Мераци само што поткинати ми се Саломонкете ај кај и да е во Вторник да си купам :)

прееска бев надвор и многу убаво ми беше, едвај чекам утре да дојде пак да идам:vozbud:

дали приметивте у последниве 15 минути колку го замава???? ајдеајде сипај сипај, 1метро неканаврне.

Да да нешто покрупно почна да врне, Правниче утре спремај скафандер, санки, скии и надворр!:helou:

Да да нешто покрупно почна да врне, Правниче утре спремај скафандер, санки, скии и надворр!:helou:

не не да се собереме ниеу парк...два бункера 100 топки и да праиме војна, може?? само немаспецијалки(топки снег со камен у средина):vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Го урочивме, нешто почна дасенамалува...чим почнав палас да го глеам отидеснегов јабана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom