Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Каков и да е, истиот е прекрасен и е доста позитивна работа, да те потсетам само колку суша имаше летово кое измина и кое несакам да се повтори.Општо земено снегот го обожавам и го мразам. Убав е кога е свежо паднат и неизгазен. Го собирам во раце и правам топки кои потоа ги користам како проектили за вежбање на прецизност. Следните неколку дена тој го менува моето мислење и станува здодевен (почнува полека да се топи) за да најнакрај кога ќе стане еден вид каша или и на одредени места потпечена (заледена шлаканица) почнам да го мразам од дното а душата.
 Кога почна вчера малку нешто се наталожи ама одма се стопи (само не ми е јасно како, надвор е испод нула)
 Кога почна вчера малку нешто се наталожи ама одма се стопи (само не ми е јасно како, надвор е испод нула) И обожавам кога врне
 И обожавам кога врне  Кога ми се лепи по јакна/капа/коса/трепки
 Кога ми се лепи по јакна/капа/коса/трепки 

Прееска ти реков дека прво треба да е влажно малку доле па да се фати снегот. Имаше малку вчера на колите ама тапа. Ајде истурај, изврни се.Дедо боже сака да не држи во неизвесност.:tv:Паѓа паѓа, цело време, ама никако да се наталожиКога почна вчера малку нешто се наталожи ама одма се стопи (само не ми е јасно како, надвор е испод нула)
Иначе многу го сакамИ обожавам кога врне
Кога ми се лепи по јакна/капа/коса/трепки
А и го обожавам затоа што обожавам зимски спортови...
Неможам да замислам зима без снег
 ) ама озбилно луѓе не знам за некои луѓе зашто го мразат снегот кога наврнува многу се е бело и чисто, едноставно одмор за очи ја сакам да се утепа од врнење снег годинава. Ама џабе изгледа нема да биде никад ко старите добри денови. Снег до колена имаше порано сеа тоа тешко дека ќе се деси.
) ама озбилно луѓе не знам за некои луѓе зашто го мразат снегот кога наврнува многу се е бело и чисто, едноставно одмор за очи ја сакам да се утепа од врнење снег годинава. Ама џабе изгледа нема да биде никад ко старите добри денови. Снег до колена имаше порано сеа тоа тешко дека ќе се деси.