Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
вчера вечерта охрид беше прекраснооо:pipi:све онака накитено и уште снег.... преубо беше

Мхммммммммммм сеа пред нова година јееее јеее :):)
:smir:

Општо земено снегот го обожавам и го мразам. Убав е кога е свежо паднат и неизгазен. Го собирам во раце и правам топки кои потоа ги користам како проектили за вежбање на прецизност. Следните неколку дена тој го менува моето мислење и станува здодевен (почнува полека да се топи) за да најнакрај кога ќе стане еден вид каша или и на одредени места потпечена (заледена шлаканица) почнам да го мразам од дното а душата.

Добро е вака само да имаше уште 20см ќе ми правеше повеќе мерак.Ама од ич подобро е.

Го сакам снегот:wink:
Штета што во Охрид одма се стопи:nesum:
Не стигнав да му се порадвам..

Општо земено снегот го обожавам и го мразам. Убав е кога е свежо паднат и неизгазен. Го собирам во раце и правам топки кои потоа ги користам како проектили за вежбање на прецизност. Следните неколку дена тој го менува моето мислење и станува здодевен (почнува полека да се топи) за да најнакрај кога ќе стане еден вид каша или и на одредени места потпечена (заледена шлаканица) почнам да го мразам од дното а душата.
Каков и да е, истиот е прекрасен и е доста позитивна работа, да те потсетам само колку суша имаше летово кое измина и кое несакам да се повтори.

Ајде бре нека затрупа уште малце:)
Како мало дете се прпелав прееска пред двор:)

Во Радовиш уште стои, и си снежи уште ама ситноо :) ај можеби вечер ке натрупа пак :D

Паѓа паѓа, цело време, ама никако да се наталожи :( Кога почна вчера малку нешто се наталожи ама одма се стопи (само не ми е јасно како, надвор е испод нула)
Иначе многу го сакам :) И обожавам кога врне :) Кога ми се лепи по јакна/капа/коса/трепки :)
А и го обожавам затоа што обожавам зимски спортови...
Неможам да замислам зима без снег :)

Паѓа паѓа, цело време, ама никако да се наталожи :( Кога почна вчера малку нешто се наталожи ама одма се стопи (само не ми е јасно како, надвор е испод нула)
Иначе многу го сакам :) И обожавам кога врне :) Кога ми се лепи по јакна/капа/коса/трепки :)
А и го обожавам затоа што обожавам зимски спортови...
Неможам да замислам зима без снег :)
Прееска ти реков дека прво треба да е влажно малку доле па да се фати снегот. Имаше малку вчера на колите ама тапа. Ајде истурај, изврни се.Дедо боже сака да не држи во неизвесност.:tv:

Обожавам снег (зашто да не надимак ми е Зима:)) ама озбилно луѓе не знам за некои луѓе зашто го мразат снегот кога наврнува многу се е бело и чисто, едноставно одмор за очи ја сакам да се утепа од врнење снег годинава. Ама џабе изгледа нема да биде никад ко старите добри денови. Снег до колена имаше порано сеа тоа тешко дека ќе се деси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom