Снег

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
вчера вечерта охрид беше прекраснооо:pipi:све онака накитено и уште снег.... преубо беше

BlaCk FiRe

`Going NoWhere`
Член од
21 март 2008
Мислења
637
Поени од реакции
18
Мхммммммммммм сеа пред нова година јееее јеее :):)
:smir:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.721
Поени од реакции
13.443
Општо земено снегот го обожавам и го мразам. Убав е кога е свежо паднат и неизгазен. Го собирам во раце и правам топки кои потоа ги користам како проектили за вежбање на прецизност. Следните неколку дена тој го менува моето мислење и станува здодевен (почнува полека да се топи) за да најнакрај кога ќе стане еден вид каша или и на одредени места потпечена (заледена шлаканица) почнам да го мразам од дното а душата.

k@z@n

RS power
Член од
3 март 2008
Мислења
997
Поени од реакции
53
Добро е вака само да имаше уште 20см ќе ми правеше повеќе мерак.Ама од ич подобро е.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Го сакам снегот:wink:
Штета што во Охрид одма се стопи:nesum:
Не стигнав да му се порадвам..

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Општо земено снегот го обожавам и го мразам. Убав е кога е свежо паднат и неизгазен. Го собирам во раце и правам топки кои потоа ги користам како проектили за вежбање на прецизност. Следните неколку дена тој го менува моето мислење и станува здодевен (почнува полека да се топи) за да најнакрај кога ќе стане еден вид каша или и на одредени места потпечена (заледена шлаканица) почнам да го мразам од дното а душата.
Каков и да е, истиот е прекрасен и е доста позитивна работа, да те потсетам само колку суша имаше летово кое измина и кое несакам да се повтори.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ајде бре нека затрупа уште малце:)
Како мало дете се прпелав прееска пред двор:)

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Во Радовиш уште стои, и си снежи уште ама ситноо :) ај можеби вечер ке натрупа пак :D

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Паѓа паѓа, цело време, ама никако да се наталожи :( Кога почна вчера малку нешто се наталожи ама одма се стопи (само не ми е јасно како, надвор е испод нула)
Иначе многу го сакам :) И обожавам кога врне :) Кога ми се лепи по јакна/капа/коса/трепки :)
А и го обожавам затоа што обожавам зимски спортови...
Неможам да замислам зима без снег :)

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Паѓа паѓа, цело време, ама никако да се наталожи :( Кога почна вчера малку нешто се наталожи ама одма се стопи (само не ми е јасно како, надвор е испод нула)
Иначе многу го сакам :) И обожавам кога врне :) Кога ми се лепи по јакна/капа/коса/трепки :)
А и го обожавам затоа што обожавам зимски спортови...
Неможам да замислам зима без снег :)
Прееска ти реков дека прво треба да е влажно малку доле па да се фати снегот. Имаше малку вчера на колите ама тапа. Ајде истурај, изврни се.Дедо боже сака да не држи во неизвесност.:tv:

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Обожавам снег (зашто да не надимак ми е Зима:)) ама озбилно луѓе не знам за некои луѓе зашто го мразат снегот кога наврнува многу се е бело и чисто, едноставно одмор за очи ја сакам да се утепа од врнење снег годинава. Ама џабе изгледа нема да биде никад ко старите добри денови. Снег до колена имаше порано сеа тоа тешко дека ќе се деси.

Kajgana Shop

На врв Bottom