Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Толку од снегот. За тоа дека ќе врне у Четврток, и да врне нема да биде вака масовно, бар според мене. Иначе доста му беше, да продужеше уште ќе се парализираше градов :)

конечно да падне добар снег(за разлика од последниве години оној за 2 дена и после се топи)и мислам дека супер ке ни дојде на сите а за тоа дека скопјево ке биде парализирано овие неколку дена па тука тоа се случува и кога ке заврне обичен дожд а не па снег како што имаме сега:)

Da, bas taka. Obozavam sneg i fala bogu ovaa godina ima pojse od minatata!:)

ova e znacii najubaviottttt snegggg:) huhu koga izlegovv letnavv hhhh =D

Pozz:smir::vozbud:

Нека врне уште... многу обожавам снег :smir:

Чудно како само скопјани се жалат за снегот од 5цм, а во некои градови има и пола метро наврнато снег, па никому ништо. Настан направија, секоја година истото. Што да речат крушевчани со едно возило за расчистување на снег а пола метар обвивка?
Доста бе па ти, расист.

Јас прееска поминав 3 мачни километри пешачејќи во снег од 30 сантима и се осеќам ко да сум се искачила на Водно три пати и назад. Нога ми пропаѓа, се лизгам, паѓам, ама се забавувам!:vozbud:Колку му се радував еј, ко мало дете, правев ангелчиња, лежев во снегот, имаше и обид за снешко, но неуспешен.
А вчера од температура едвај куртулив, сега кога ќе се доразболам ќе си ја чешкам главата.
Битно снег!:vozbud:
Не сакам никогаш да се стопи. :wub:

Ајдееееее уште нека врне....нека застане све и време и коли...само снегче нека има !!!!!!!

Јао какво е!:vozbud: Уште да врне, уште! Се рашетавав ноќеска по улици, се мавав ем искршив и истепав максимално, ама пуна сум до небо сеа. И ијам снешко у двор. До пола. :icon_cool Денес ќе го довршам. И ќе усовршам тоа техниката на лизгање по мразот. Шесто партии по ред губам па, нема правда. :icon_lol:
Ај нека дојт некој да риниме снег сабајле, чим толку сакат снег...
Даста бе. Ај немоеш да заплачеш. И ја два дена по ред си чистам па не кукам. Баш ми е убаво. :pipi:

Даста бе. Ај немоеш да заплачеш. И ја два дена по ред си чистам па не кукам. Баш ми е убаво. :pipi:

Колку шо изринав јас за два дена ти не мојш цел живот да изриниш. Ела види го купон. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom