Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да продолжи да врне и да се нафати уште повеќе. Многу ми е убава глетката надвор кога се е со снег.

До сега бев надвор ии направив епа незнаете колкав снешко!:vozbud:
И се гаѓав малце со топки, сеа си се топлам, со чај, за вечер пак да шетнам, не можам да се изнарадувам.
Прекрасно е !:)

Е хехехех конечно дочекавме снег ејјјј :) јас искрено многу му се радувам на снегов ко мало дете :):):) со девојката низ парк се шетав навечер незнаете колку е НАЈПРЕКРАСНО !!! со кола си се лизгав.. ( за малце ке напраев беља али за малце ) и огромен снешко си направив пред куќа :) али од друга страна па и го мрзам снегов... немам некоја посебна причина од типот КЕ СЕ НАМОКРАМ или КЕ НАСТИНАМ.. него цело време чистам снег у двор пошо моите се инвалиди и неможат да се движат по снег :( рацеве ми измрзнаа... ко дежурен сум на секој саат искачам со метла и со лопата...

Уште врне. Пола метро ке се наталожи ако продолжи вака до вечер. Малце не ни треба толку снег во Скопје али ај. Не сме виделе со години волку.

кај мене веќе има пола метро :vozbud:

Ај нека дојт некој да риниме снег сабајле, чим толку сакат снег...

Сакам зима и сакам снег надвор е преубаво одамна немало ваков снег :vozbud::vozbud:

Така, така, нека вее да прогласат вонредна состојба :ojea:

Добивам впечаток дека Македонија се наога на Скандинавски полуостров бе....прво некои студови ненормални сега и снегов...Убаво е да пага и убава е глеткава...ама во нашава ''метропола'' кога ке падне снег сите се изненадени а најмногу оние што треба да фрлаат сол по улици и да ги направат проодни патиштава....вчера ми пропадна искачањето поради снегов дека тука кај мене снег колку ти душа сака а еднаш у ден фрлаат само сол:tapp::tapp:

Епа толку од утре престанува но сепак од четврток вечер уште еден нов снежен бран.

Чудно како само скопјани се жалат за снегот од 5цм, а во некои градови има и пола метро наврнато снег, па никому ништо. Настан направија, секоја година истото. Што да речат крушевчани со едно возило за расчистување на снег а пола метар обвивка?

Ја обожавам снег, да не речам се радуем ко мало дете ... моеш да се санкаш, да праиш снешко, да маваш по автобуси, секогаш може да напраиш добра стврдната грутка и да му ја здрвиш на некој од глава .. итн ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom