Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Оваа реторика се тера од партиските полтрони по интернетов деновиве (и тука ја видов неколкупати), дека сега сите вмрани станале поборци за ЛЏБТ заедницата... а реално, сите тие се попалија по изјавата на Заев, која е класичен пример за самоубиство со пукање во слепоочница. Тој што пред изјавата на Заев ги викал хомосексуалците педери, после изјавата на Зоки уште толку повеќе ќе ги вика.

Заев им даде причина повеќе зошто би ги викале тие луѓе така.
Станале поборници за ЛЏБТ права, yeah right...:kafence:
Мислам дека го промашуваш контекстот и значењето на тие опаски, за тоа како вмрани (ко што си ги нарекол) станале поборници за LGBT права.

Фатиме опцула кога чула дека Катица наредила претрес на све што влегува и излегува од СЈО.
Ерго, Фатиме е невина за рекетиве и нема врска околу тоа, со Боки и Катица.
Автоматски споено мислење:

Камчев тука е?

Последно уредено:
Заев до дијаспората: Инвестирајте во земјата

Za koja dijaspora misli? Onaa od Svicarska? (vidi slika).
a3c1a09e70034700e37183f82bfd6ae2.jpg

(Ovoj levo (Samir Asani - vo rodinska vrska so Faton Asani (desno) inace ima dobieno 100.000 Denari od RSM za pravenje internetportal vo Germanija http://mkdnews.de/ i sirenje agendata na ZZ).

Љочка до љочка а?

Љочка до љочка а?

Аааааа.....

Живо ме занима со што се занимава „дијаспорава„.
Со афирмација на „нашата земја„ или со подоходовни дејанија...

Кога беше за чалам, чанти од 800 евра да покажуваа и капути од 2.000 евра, тогаш не се симнуваа од пред камери.
Кога беше чалам да се читаат лажните обвиненија и фабрикуваните докази, од пред камери и микрофони не се симнуваа.
Кога за чалам ги пратија браќата на робија, насмеани пред камери, раскокодакани на микрофони беа.
Кога чаламџиски читаа обвиненија со име и презиме, не постоеше инструментот презумција на невиност.
Ама сега, кога е за нив, да се изразам народски, ПЕДЕРСКИ ко ПИЧКИ се кријат.
ПИЧКА ЛИ ВИ МАТЕРИНА СЈОјовска.

Prenesen komentar od Milenko Nedelkovski...Govor na omraza do nemajkade...ovoj chovek treba da se zatvori, da si lezhi ....peder, shto bi rekol premierot nash umen na majka.

Сега ќе постават џандари да ги чуваат шахтиве и споменициве.
Бај д Веј се зборува по социјалниве мрежи дека газда Орцо ја киднал...

Сега ќе постават џандари да ги чуваат шахтиве и споменициве.
Бај д Веј се зборува по социјалниве мрежи дека газда Орцо ја киднал...
дур ги брусаат може и да се фрлат на побитна работа околу шахтите а тоа е да ги нивелираат ... сите се пропаднати по 10цм, колите ги искршивме од лоша и фушерска изведба.

дур ги брусаат може и да се фрлат на побитна работа околу шахтите а тоа е да ги нивелираат ... сите се пропаднати по 10цм, колите ги искршивме од лоша и фушерска изведба.
Хаха баш така, една шахта нема непропадната. Треба посебен смер на градежен да се воведи - изведба на шахти и сериозно да се поработи.

Многу луѓе блиски до СДС и новинарски бардови (hehehe) почнуваат да ја пуштат Катица низ вода, јавно ја линчуваат... се ми се чини дека ова е тактика за да го спасат Зоки, Рада, Кирац, Гоца од Рекет кои и онака се дебело поврзани со овој случај.

Кога беше за чалам, чанти од 800 евра да покажуваа и капути од 2.000 евра, тогаш не се симнуваа од пред камери.
Кога беше чалам да се читаат лажните обвиненија и фабрикуваните докази, од пред камери и микрофони не се симнуваа.
Кога за чалам ги пратија браќата на робија, насмеани пред камери, раскокодакани на микрофони беа.
Кога чаламџиски читаа обвиненија со име и презиме, не постоеше инструментот презумција на невиност.
Ама сега, кога е за нив, да се изразам народски, ПЕДЕРСКИ ко ПИЧКИ се кријат.
ПИЧКА ЛИ ВИ МАТЕРИНА СЈОјовска.

Prenesen komentar od Milenko Nedelkovski...Govor na omraza do nemajkade...ovoj chovek treba da se zatvori, da si lezhi ....peder, shto bi rekol premierot nash umen na majka.
Ова се однесува на Јанкуловска и компанија кога излегуваа на пресови ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom