Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да ги стегнеаа поќе законите ,алхохлода го забранеа ќе тргнеше системо
![]()
Абе а со овој Ел Чека што ќе се прави???
Гледам нешто закани викал диво насеље у сред Скопје ке се десело![]()
Знам дека би си ги гласал вмро до крај на живот, не мора бомби да ми постираш. Луѓе што слепо ги бранеа и не зуцнаа 10 години немаат право уста да отворат тука, али изглеа слаба ви е меморијата.
Комунизмот е измислен во индустриски развиени капиталистички земји, затоа што имаше потреба.
Но, за жал комунизмот се најде во ситуација да биде имплементиран во земји кои немаа работничка класа, т.е. земји во кои немаше индустрија/работници туку земјоделци.
Како резултат настана насилна преобразба на земјоделците во работници, а потоа истите насила беа натерани да имплементираат комунизам.
Затоа комунизмот си иба мајката, а не заради алкохоло![]()
Има ли во СДС некој што има ма*иња да му каже на Заев дека претера со глупостите ?? Шеќеринска нешто одоколу врти, ама таа ем нема ма*иња ем и е прљав газот....Грев. Уште се смее ко зелен.
Пример како изгледа парцијално функционална благо ретардирана личност
Доволен е и површен историски осврт, за да видиме која беше целта од насилното наметнување на комунистичката идеологија, како и последиците од истата.
за него не е битно, туку од глупостите на зелениот и на баба минаретовска и се наруши здравјетоЧитајќи ги твитовите на Васиљ, сигурен сум дека овие 2 дена имал мозочен удар.
Стари, тука сте со годините со Меркел, јас не би се смеела ама како сакашза него не е битно, туку од глупостите на зелениот и на баба минаретовска и се наруши здравјето