Слаткар(истика)

Ииииииииии мноооооогу сличноооо... :icon_eek: хаха без веза бе! :toe::helou:

Ако според тебе нема сличност меѓу Slatkar-Kako Boli иFrenkie-Gang Bang тогаш можеш слободно да слушаш Бритни Спирс. :smir:

Добро и по 30 страни напишани за него уште се замарате со истите работи од првите 10. Не ви се свиѓа не шо се замарате ја не знам едноставно игнорирајте го како мене :helou: Не можете да му кажете на некој да солете памет слушај овоа не слушај тоа на вас како ќе ви биде ако некој ви каже ти тоа шо слушаш не е убаво слушај друго така да игноре хим и уживајте си :salut:

ако не ти се ареса зашо го слушаш ? ? ?

Па и не го слушам туку само го преслушам да видам во која насока оди. Она што не ми се свиѓа е што маса луѓе почнаа да се фрлаат мислат го откриле Марс со него, а дечкото е чиста копија на нешто што веќе постои. Веќе видено :smir:

:vozbud::vozbud::vozbud: И ова ако не е копи пасте незнам шо е.

Брао.:)

За вторава неам поим зашто неможам даго сварам Тони Зен а не па да го слушам а таа другата не ја ни слушам .... така да нормално е и да крадел Зен
ама како може дакажете дека МАРКО СВП има крадено ?
Марко СВП е еден од најквалитетните рапери во целава земја и еден од најценетите во оваа рап индустрија и вие баш таа викате е плагијат?
Не иде :toe:

Па и не го слушам туку само го преслушам да видам во која насока оди. Она што не ми се свиѓа е што маса луѓе почнаа да се фрлаат мислат го откриле Марс со него, а дечкото е чиста копија на нешто што веќе постои. Веќе видено :smir:
ти немојш да наметниш твое мислење и некои да не го слушаме Слаткар. За тебе бил копија бил ова бил она, ок нека е..
но шо цело време барате влакно во јајце, ко санкир некој ќе речи:Добро во право сте, нема појќе да го слушам Слаткар.:nesvest:
Нека копира ок, мене некогаш повеќе ми се свиѓа копијата од оргиналот па што? Не треба да го слушам?
Нема да ги убедиш да не го слушаат, само затоа што за тебе типот бил кретен, идиот, плагијатор и незнам ти шо.

ти немојш да наметниш твое мислење и некои да не го слушаме Слаткар. За тебе бил копија бил ова бил она, ок нека е..
но шо цело време барате влакно во јајце, ко санкир некој ќе речи:Добро во право сте, нема појќе да го слушам Слаткар.:nesvest:
Нека копира ок, мене некогаш повеќе ми се свиѓа копијата од оргиналот па што? Не треба да го слушам?
Нема да ги убедиш да не го слушаат, само затоа што за тебе типот бил кретен, идиот, плагијатор и незнам ти шо.

Неам ни намера да наметнам свое мислење. Нека си слуша кој што сака. Од една страна Слаткар е и супер зошто прави некој лесен / комерцијален рап, можеби така и ќе навлече повеќе поборници за хип-хоп културата. И јас пред 10-ина години започнав со таков комерцијален рап. Со тек на време секој си го истенчува вкусот и обично се ориентира стриктно кон некој правец од рапот. :smir:

dada slatkar
drskiot MC tovaren ko magare so rozovi kesi
flow 0 , recital 0, lyrics 0
so sakate pojke?
nejkam da pram moabet za nego tapa e i gotovo..
Ако сака некогаш можи и да напиши ѕверска песна, да има ѕверски рецитал, ама во последно време, вкрај ретко му се дешава тоа :)

Ако сака некогаш можи и да напиши ѕверска песна, да има ѕверски рецитал, ама во последно време, вкрај ретко му се дешава тоа :)

... Нема пичиња на подиум кај Чваре, пушта тешко срање, Те поштуем царе. Сите го серат Панчо, не се замарај стари, хејтери љубоморат дека праиш навише пари, пиши дека нема брзи Емсија ко Гринаут...

Во последно време, ретко има ѕверски ритуал...

Tемава секогаш благо ја заобиколувам и прескокнувам, а гледам често се пишува по неа. Дечково за кој толку се дигна фама, најискрено јас не знам ни како изгледа, ни кој е ни што пее, арно ама вчера прочепкав по ФБ каде што како од пороен дожд се постираат негови видеа, кога глеам исфрустрирано раперче вона би некој и нешто. Значи ништо посебно, ниту невидено ниту ново нема кај Слаткаров ваш што толку го милувате.

Добро....ух, стунирам, мислам... ...просто неможам да си поверувам на тоа шо го читам, ама јебеш га, lack of creaitvity моменат..
за недостатокот на креативноста...
хммм па незнам колку си запознаен со оваа тема, каде што на пример збор на страна не сте кажале за Владо Јаневски, а сите му се дивите(ок, има и исклучоци), а зборувате како Слаткар да е the one and only.
Па и да повеќе ми се свиѓаат плагијатите, мое право е тоа дали ќе го сакам оргиналот или плагијатот..
Не сум строго определена и ограничена со мислење дека само Слаткар е најдобар, Слаткар е најсwце,Слаткар има најубави песни и незнам ти шо, ама има песни шо ми се свиѓаат и ги слушам,а тоа дали биле плагијат или не лично мене воопшто не ме интересира.
Слушам она што ми се допаѓа, а тоа дали на некој му одговарало тоа или не, галје ми е мене, а да ми промени т.е. наметни мислење негово во случајов неможи.
Има некои што ме иритираат, ете ти пример Владо Јаневски, страшно ме иритира чоекот, па никогаш не сум кревала чалами дека бил сра*е чоекот или којзнае шо.
Имам другарки што го слушаат, па шо треба да значи то, дека треба да ги мразам затоа што слушаат некој си плагијатор?
Стварно нема смисла ова...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom