GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
за недостатокот на креативноста...
хммм па незнам колку си запознаен со оваа тема, каде што на пример збор на страна не сте кажале за Владо Јаневски, а сите му се дивите(ок, има и исклучоци), а зборувате како Слаткар да е the one and only.
Па и да повеќе ми се свиѓаат плагијатите, мое право е тоа дали ќе го сакам оргиналот или плагијатот..
Не сум строго определена и ограничена со мислење дека само Слаткар е најдобар, Слаткар е најсwце,Слаткар има најубави песни и незнам ти шо, ама има песни шо ми се свиѓаат и ги слушам,а тоа дали биле плагијат или не лично мене воопшто не ме интересира.
Слушам она што ми се допаѓа, а тоа дали на некој му одговарало тоа или не, галје ми е мене, а да ми промени т.е. наметни мислење негово во случајов неможи.
Има некои што ме иритираат, ете ти пример Владо Јаневски, страшно ме иритира чоекот, па никогаш не сум кревала чалами дека бил сра*е чоекот или којзнае шо.
Имам другарки што го слушаат, па шо треба да значи то, дека треба да ги мразам затоа што слушаат некој си плагијатор?
Стварно нема смисла ова...
Не бе пријателе, не ме укапира, тоа lack of creativity моменат беше наменет и настроен кон мене, не кон тебе или било кој друг. Незнам, едноставно, твое право си е да си слушаш шо сакаш, и плагијат да ти се свиѓа повеќе од оригинал, ја невикам дека не е твое право, само викам дека никако неможам да си го углавам тоа у глава, никако јасно да ми стане, нема врска, нит сакам да знам шо ви се врти низ глаа.
Едноставно различни принципи иаме, различно гледаме на работите.
Ја несметам дека се шо звучи навидум убаво е за почит, ти сметаш дека е..немам ја нишо против тоа, едноставно никад се неам сретнато со нешо такво, па сеа незнам ни шо да размислувам..