Слаткар(истика)

ц ц ц.
Секој има свој вкус. Најискрено на мене ми се свига слаткар на изглед, и шо е до мене ок му се песните.
Ама најглупо е шо пее само за пички. Треба малку да почне да пишува за животот.

така е , секој си има сопствен својствен можда само за себе вкус и ако еве на пример тебе ти се свиѓаат песните зашто да не го слушаш ?
Не пее само за пи*ки , пее и за и околу животот али тоа се оние траки што му се подобрите и оние што му се постари од новите.... како искачаат од 20 , 18 се за цури ... ама тоа така го наведуваат околностите .... што да се праи.... си отишол по стапките на Тони Зен али сепак Слаткар сите му иаме слушано песни и ако можда 20 песни не ни се свиѓаат 1 бар ќе се најде добра и ќе ја искушаш.... многу ме наку*чи неговиот однос на настапот сега на токсикологија зашто на пример доаѓаше кажуеше по 2 збора и си идеше и беше ваљда пренадуван сите пееа он .... незз... не ги знаеше ни текстоите ко што приметив...али негово си е....
Значи секој си има свој вкус.... најбитната ствар... и не можете да оценувате туѓ стил или вкус зашто тоа не ти го даа никој тоа сам си го стекнуваш :smir:

Аман бе деца. Фразата е фора, и шо, не смее друг да ја каже?

Еми тоа е животот, кој друг живот? :p

Тапа фраер ми е. Ај што копира...бар добро да копираше...
што има врска тоа што копирал со тоа што пее за пи*ки?
Ко санкир ти цел живот оргинален си бил, па никогаш не си ископирал нешто..
Инаку за плагијатите, јас досега од Слаткар ниту една песна не сум слушнала што е баш чист плагијат, едино во жолта штампа и тоа само на почетокот што беше заборајв од која песна..
Некои текстови цели копираат па вие сте се фатиле за изразите...:nesvest:

Значи ако има 1-2 збора у песната од некоја фора што ја има во друга песна одма за вас тоа е плагијат... Не заебавај.

Па не е цела песна бе,цел текст.. 2-3 збора.

Има исти зборови и фори коишто ги има во разни песни,и значи сите тие се плагијати.

Нема везе сега тоа една фраза била крадена.... како дошло прошло тоа не е крадење .... кажува и на Чиста ... Јас сум гатанка ти не си гатанка и прао тука пее за нив и нивното време на рап.... така да не се гледа шо кажуе туку каде како шо кажуе...:toe:

У цел нов албум се вади и се правда за неговото влагање у комерцијала..
Се глеа дека несака, и не му е сеедно, ама ете, влага, и сеа , у секоја песна има по некоја фраза, до 2, со која пробува да се правда..

У цел нов албум се вади и се правда за неговото влагање у комерцијала..
Се глеа дека несака, и не му е сеедно, ама ете, влага, и сеа ко дунденце се вади, у секоја песна има по некоја фраза, до 2, со која пробува да се правда..
A демек нејкеше да влезе?? Немаше пари за да издаде цд во продажба...

A демек нејкеше да влезе?? Немаше пари за да издаде цд во продажба...

Сака да влезе, ама не му е сеедно. И не влага со залет, и сеа се правда у текстови, демек може сум влегол у комерцијала али пак ја пцујам и сум хардкор бла бла бла причи..
Имал пари, немал пари, не ме занима, ако немаш пари, заврши факс и вработи се, ако немаш пари за факс, вработи се, заврши факс, вработи се.
Он се исциганчи и упропасти за некоја си ситна пара шо мисли дека цел живот ќе му биде тука, а сите знаеме дека у мкд нема леб од музика, не е фул тајм џоб..

Сака да влезе, ама не му е сеедно. И не влага со залет, туку као дунде, и сеа се правда у текстови, демек може сум влегол у комерцијала али пак ја пцујам и сум хардкор бла бла бла причи..
Имал пари, немал пари, не ме занима, ако немаш пари, заврши факс и вработи се, ако немаш пари за факс, вработи се, заврши факс, вработи се.
Он се исциганчи и упропасти за некоја си ситна пара шо мисли дека цел живот ќе му биде тука, а сите знаеме дека у мкд нема леб од музика, не е фул тајм џоб..
Тачно, ама му “требаа“ пари де...Плус, пази да не ке му го купува цд-то некој...да, можеби оние 10 годишни деца низ маало шо се мотаат и се палат на секоја пцовка негова, другите фино поштено ке си го изрежат цд-то, или си го симнат од нет....Пиратеријата живее во мкд :)

Тачно, ама му “требаа“ пари де...Плус, пази да не ке му го купува цд-то некој...да, можеби оние 10 годишни деца низ маало шо се мотаат и се палат на секоја пцовка негова, другите фино поштено ке си го изрежат цд-то, или си го симнат од нет....Пиратеријата живее во мкд :)
Хаха продуцентот негов Геј Геј (хахахахахахах мајтап) :) рече дека 50% од цедињата биле веќе продаени... Колку е точно нз :)

што има врска тоа што копирал со тоа што пее за пи*ки?
Ко санкир ти цел живот оргинален си бил, па никогаш не си ископирал нешто..
Инаку за плагијатите, јас досега од Слаткар ниту една песна не сум слушнала што е баш чист плагијат, едино во жолта штампа и тоа само на почетокот што беше заборајв од која песна..
Некои текстови цели копираат па вие сте се фатиле за изразите...:nesvest:

]и

и

Некако доста слично, м ? :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom