gooner4life
Arsenal-Maniak
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 7.037
- Поени од реакции
- 1.567
ц ц ц.
Секој има свој вкус. Најискрено на мене ми се свига слаткар на изглед, и шо е до мене ок му се песните.
Ама најглупо е шо пее само за пички. Треба малку да почне да пишува за животот.
така е , секој си има сопствен својствен можда само за себе вкус и ако еве на пример тебе ти се свиѓаат песните зашто да не го слушаш ?
Не пее само за пи*ки , пее и за и околу животот али тоа се оние траки што му се подобрите и оние што му се постари од новите.... како искачаат од 20 , 18 се за цури ... ама тоа така го наведуваат околностите .... што да се праи.... си отишол по стапките на Тони Зен али сепак Слаткар сите му иаме слушано песни и ако можда 20 песни не ни се свиѓаат 1 бар ќе се најде добра и ќе ја искушаш.... многу ме наку*чи неговиот однос на настапот сега на токсикологија зашто на пример доаѓаше кажуеше по 2 збора и си идеше и беше ваљда пренадуван сите пееа он .... незз... не ги знаеше ни текстоите ко што приметив...али негово си е....
Значи секој си има свој вкус.... најбитната ствар... и не можете да оценувате туѓ стил или вкус зашто тоа не ти го даа никој тоа сам си го стекнуваш :smir: