МнмлЧупе
Форум зависник
- Член од
- 9 јуни 2009
- Мислења
- 92
- Поени од реакции
- 6
Ииииииииии мноооооогу сличноооо... :icon_eek: хаха без веза бе!Некако доста слично, м ? :smir:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ииииииииии мноооооогу сличноооо... :icon_eek: хаха без веза бе!Некако доста слично, м ? :smir:
Ииииииииии мноооооогу сличноооо... :icon_eek: хаха без веза бе!:helou:
Па реков бе дека е слично! :icon_eek:Ако според тебе нема сличност меѓу Slatkar-Kako Boli иFrenkie-Gang Bang тогаш можеш слободно да слушаш Бритни Спирс. :smir:
]и
и
Некако доста слично, м ? :smir:
]и
и
ако не ти се ареса зашо го слушаш ? ? ?
И ова ако не е копи пасте незнам шо е.
Брао.![]()
ти немојш да наметниш твое мислење и некои да не го слушаме Слаткар. За тебе бил копија бил ова бил она, ок нека е..Па и не го слушам туку само го преслушам да видам во која насока оди. Она што не ми се свиѓа е што маса луѓе почнаа да се фрлаат мислат го откриле Марс со него, а дечкото е чиста копија на нешто што веќе постои. Веќе видено :smir:
ти немојш да наметниш твое мислење и некои да не го слушаме Слаткар. За тебе бил копија бил ова бил она, ок нека е..
но шо цело време барате влакно во јајце, ко санкир некој ќе речи:Добро во право сте, нема појќе да го слушам Слаткар.:nesvest:
Нека копира ок, мене некогаш повеќе ми се свиѓа копијата од оргиналот па што? Не треба да го слушам?
Нема да ги убедиш да не го слушаат, само затоа што за тебе типот бил кретен, идиот, плагијатор и незнам ти шо.
Ако сака некогаш можи и да напиши ѕверска песна, да има ѕверски рецитал, ама во последно време, вкрај ретко му се дешава тоаdada slatkar
drskiot MC tovaren ko magare so rozovi kesi
flow 0 , recital 0, lyrics 0
so sakate pojke?
nejkam da pram moabet za nego tapa e i gotovo..
Ако сака некогаш можи и да напиши ѕверска песна, да има ѕверски рецитал, ама во последно време, вкрај ретко му се дешава тоа![]()
]и
и
за недостатокот на креативноста...Добро....ух, стунирам, мислам... ...просто неможам да си поверувам на тоа шо го читам, ама јебеш га, lack of creaitvity моменат..