Слаткар(истика)

gooner4life напиша:
што е на пример ова ?
ова веке ко што кажав коа ќе се напраи нешто со тони зен испаѓа Ср*Ње и не спаѓа у рап
:uvo:
И другар му Стаклар е ист... Немој да кажеш дека е нешто подобро...

После настап во Pub Lido во Прилеп пред 2-3 недели (Target group: 12-16) тргнал во V.I.P (во поранешно Studio54) да се изжурка, ама не го пуштиле на врата.
:pos::pos::pos::pos:

Слаткар е најдобриот рапер во моментов во Македонија.Кај него нема почит кон никој и тоа многу ми се свиѓа кај него

Слаткар е најдобриот рапер во моментов во Македонија.Кај него нема почит кон никој и тоа многу ми се свиѓа кај него
Тие што немаат почит кон никого многу лесно се здобиваат со фрактури.Нека му ја мисли кај ќе опни.

Не гледам некоја позитивност во ова :). Нема почит, ама тркалото се врти, некогаш тоа што го плука, може да му притреба да го лижне:wink:

После настап во Pub Lido во Прилеп пред 2-3 недели (Target group: 12-16) тргнал во V.I.P (во поранешно Studio54) да се изжурка, ама не го пуштиле на врата.
:pos::pos::pos::pos:
Еми кој вратар во Прилеп го знај кој е Слаткар? :uvo::pos2:
А замисли да му речел на вратарите: Вие бе знајте кој сум јас??? Е дури тогаш че дознаел кој се тие :pos2:

Сега тоа е негово што сака нека си прави.
Од таа дрога неможе веќе ни да зборува

Toj природно неможе да зборува .. Како рапер е за никаде , чуј го Аго па коментирај за Слаткар колку е најдобар во Македонија :). Најкомерцијален „рапер“ е ако може веќе рапер да се нарече :toe:

Слаткар иди скриј се бе.:kesa:

Добро бе, зошто и Македонија нема еден Марчело да има со што да се гордеам? Не ми се верува како може се такви ликови да се појавуват на македонската сцена.

:uvo::uvo::uvo: Брат дан си пиел нешто, се читаш ...:jaj:

А не е најдобар кај нас, нема ич почит од публиката заради тоа што тебе што ти се свиѓа ...:nesvest:

Колку години имаш? :)

Сега тоа е негово што сака нека си прави.
Од таа дрога неможе веќе ни да зборува

Не знаев дека се дрогирал пред да се роди :)

Инаку неговата музика не ми се свиѓа, како и повеќето македонска рап-хипхоп сцена (само СТР2 нешто и нешто од Пеше ми се свиѓа). Али вака имам седено со типот еднаш и ок бил на муабет али за да го знаеш некој каков му е карактерот треба да го знаеш подолго, а тие што го знаат подолго не го кажуваат како ок тип туку напротив. Како и да е, не ми се свиѓа :)

не е баш добар.
кога ќе помислам ич не е добар,рапер во македонија може да биде секој,
а такви песни какви што пишува можам и јас да напишам,ама имам попаметна работа(да дремам на форумов).

[zEUs];2100439 напиша:
:uvo::uvo::uvo: Брат дан си пиел нешто, се читаш ...:jaj:

А не е најдобар кај нас, нема ич почит од публиката заради тоа што тебе што ти се свиѓа ...:nesvest:

Брат јас ти кажувам дека во Кавадарци многу го сакаат и е многу почитуван

Премногу се занесува детето.. Ова да :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom