Слаткар(истика)

Слушам македонски рап.. но помалку.. да не речам ич.. го слушам слаткар.
Тоа незначи дека тој можеби не е добар.. поради релативноста на зборот „добар“ :D

Wow , која лирика ...Биографска ..:tapp:
Сака да каже : „Не дека сум идиот , маа ИДИОТ СУМ !“

Ако не се лажам текстов на песнава е на желе а овој дел со го цитираше е сигурно на Желе така да коментирај во друга тема за него тука за марко :helou:

Е де, се труди човекот за на естрада наша, зато се здружил со Фен толку. Нема потреба да го кривиме сите така се ЛИЖАТ за да стигнат до горе. А, и да не го бива, нема да е сам, Елвир Вреќич и Геј Геј се тука :)

Чингелајче =];2108211 напиша:
Слаткар и негојте ебани рецепти -.-

Педер !!

Brat eden najdobrite MC ija u Makedonija e Slatkar.Ali jbg sekoj si ima pravo na svoe mislenje

Значи Жолта Штампа е лижење гз?

Paaaaaaaaa... moze da se rece deka i e malce lizenje gz ali stvarno e jaka trakata

Чингелајче =];2108211 напиша:
Слаткар и негојте ебани рецепти -.-

Педер !!

Ok be brat aj ti napraj nekoja dobra traka da se procues niz Makedonijava.Site go serat Slatkar a on se trudi da postigne neso vo rapot i vo zivotot

Сега тоа е негово што сака нека си прави.
Од таа дрога неможе веќе ни да зборува

Da brat ako produzi da se drogira ke si ja unisti karierata ali jbg,ko so pisa negovo si e toa.

го имам слушнато слаткар шо знам добар е дечкото не е лош за разлика од врчак,јован и компанија од кои ми се гади:jaj:

го имам слушнато слаткар шо знам добар е дечкото не е лош за разлика од врчак,јован и компанија од кои ми се гади:jaj:

Достигнување е ова да бидеш подобар од Геј Геј и другарчињата.......
Благица Павловска има подобри песни од Геј Геј:tapp::tapp::tapp:

РАП(нејгнасното црнечко нешто што можело да му се деси на светов,а уште погнасно е што белциве ја прифаќаат таа расистичка пропагандна црнечка музика)

РАП(нејгнасното црнечко нешто што можело да му се деси на светов,а уште погнасно е што белциве ја прифаќаат таа расистичка пропагандна црнечка музика)

Па добро ако тебе ти се гади од рапот слушај торбо фолк или нешто друго

R-etards
A-tempting
P-oetry

Нема везе , боље е Џеј Џеј барем не јаде гомна дека е познат, остај што е срање...

Па никој не те тера да слушаш рап
А инаку тоа е најдобрата музика но има луѓе кои уживаат во така наречениот турбо фолк што е чисто срање изгледа дека и ти си еден од тиа шо уживаат во тоа срање

Денес ја слушнав " Жолта Штампа" ... Moжда е лижење гз, ама не е лоша траката...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom