LordDragonII
Dr.Strangelove
Да не си претерал?
Не претерав. До водата и пастата е. Можеби и до четката и начинот на миење.
Споредба со ова? Мислам....?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не си претерал?
Што неможеш да направиш споредба?
Се во свое време младој моме! На времето за мене најславни беа Студени Нозе,Нулта позитив,Ристо Бомбата и Кучешка тенија па сега абер немам кај се.Така ќе биде и за овега...некоја година подоцна.Думај ми го муабетов,да не речиш не сум кажал.Хеее.. абе според мене Слаткар(истиКа) е закон луѓе.. Мислам дека Ниту еден рапер.. у Македонија ! нема постигнато толку голема слава како него:cheeky1:
Се глупира или не, чоекот си издаде албум кој е распродаден, наполна цел антички, а да немаше шо да се каже за него сигурно немаше да се замарате и 85 страни да се наполнат за негонема со да се каже за него само се глупира и ништо друго![]()
Во Скопје има скулптура скопска шмизла, Слаткар е толку многу славен што ќе го искористат неговиот лик и физикус за новата скулптура скопски шмизл.
Секој публицитет е добар публицитет.
Таму пи*иња мрдаат...*урво не се дери-магла....малолетна пијана пи*ка, и излегла цела цицка, немој да се ку*чиш, пи*ки качени на маса....L O L (во стил на фенци фаца).....баш добар, поучен текст за младата генерација, јес.
А за рима неам коментар...ајде станувај сонце, надвор не чека сонце. 5 сата се тртка се мртка, 5 сати скапавме и не купи ништо, ај у курац од карши уше еден розов излог.
Аууу јеееааа....:tv:
Сеа за прв пат го најдов на нет, да слушнам баш што музика праи... и се разочарав од простотилакот,али тоа еСи ги научил текстовиве ама:smir: