Слабите девојки веќе не се во мода

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Си имаат предности и слабите и дебеличките....
слабите изгледаат поатрактивно и со нив можеш да си правиш акробации во кравет...:helou:
кај дебеличките пак од друга страна има што да се "фати" ама можеш само мисионерска, секоја друга поза е опасна по здравје...:baeh:
така да, да констатираме дека слабите не биле веќе во мода не држи баш вода.....индивидуално е....како кој ги сака....некој дебели некој слаби или средни...:helou:

moze ne se u moda ama kvalitet si e kvalitet. se znae sto e marka, a sto ima veze toa dali se u moda ili ne, ako e tvoja sakaj si ja i ic kur da ne ti cue.

Каква мода бе? Што ви е бре алоо?
Каква сакаш, таква, а не КАКВА ШТО САКААТ ДРУГИТЕ!!!

Си имаат предности и слабите и дебеличките....
слабите изгледаат поатрактивно и со нив можеш да си правиш акробации во кравет...:helou:
кај дебеличките пак од друга страна има што да се "фати" ама можеш само мисионерска, секоја друга поза е опасна по здравје...:baeh:
така да, да констатираме дека слабите не биле веќе во мода не држи баш вода.....индивидуално е....како кој ги сака....некој дебели некој слаби или средни...:helou:

Никој не спомна дебели. Се збори за не претерано слаби.

Вистина Е ! Ептен слабите искачаат од мода.

Панормално!!!!!
сакам попуничко, да има што да фатиш, а не да учам анатомија на девојката. Ги жалам оние екстра слаби кои изгледаат како да ќе се распаднат на полилен ветар. Језиви ми се.

Панормално!!!!!
сакам попуничко, да има што да фатиш, а не да учам анатомија на девојката. Ги жалам оние екстра слаби кои изгледаат како да ќе се распаднат на полилен ветар. Језиви ми се.

Риспекат :)

Mразам дебели луѓе!!!Се гадам од некои дури.
+ темава не е отворена за лечење комплекси и не зборуваме за екстра слаби девојки(без добри атрибути да се изразам):wink:
Си има слаби девојки, но не анорексични,со нормална дебелина и со добри атрибути:vozbud::vozbud::vozbud:

Не се у мода ама оние скрос слабите а тие другите со плус 5-6 кила се:drk:
:back:

лол дечки..дали оосеќате оти се исти мислења се повтараат...заклучок:тоа е работа на вкус и толкуууу,....нема шо повеќе да се дискутира...според мене доволно е на едно машко да му бидеш барем симпатична по фаца и да имаш кул карактер...телото потоа станува небитен фактор...барем така јас мислам :pipi:

Јас мислам дек и слабите и подебелите би можеле да изгледет ок или супер зависит од ситуацијата само аку знает то со е на нив да го носет ко со требит,а не на пример некоја со отпојќе килца да облечит маиче со гол стомак,мислам...:ija:(а имат и такви,вервите)

Па никогаш не се ни биле во мода!
Подобро малку пунко да има што да фатиш :vozbud:

Кој ве лажеше дека не се во мода ... ај make a choice

euro_vs_america.jpg

Ја би на првата :)

Кој ве лажеше дека не се во мода ... ај make a choice

euro_vs_america.jpg

Ја би на првата :)

Првата е таман, вторава е дебела. Кај ти е слабата тука на сликава???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom