Слабите девојки веќе не се во мода

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
jas mislam deka nema vrska opsto faktot deka slabite devojki se vo moda.. ima i debeli devojki koi se prekrasni.. naokolu gledam mnogu dieti za slabeenje, a bas me interesira dali ste slusnale da postoi nekoja dieta za zdebeluvanje..?

Vistina e deka sakaat zeni so podobri oblini...Bar toa go sakaat maskite vo moete drustvo ,a i mojot decko:vozbud:

Мислам дека требит да ги остајме машкиве да се искажет на ова тема,тие најубо знает дали сакет слаби девојки,или девојки со облини....

пс. јас мислам дека е до вкусот на мажот, не до трендот, ај сите имет слаба девојка, и јас ке имам!?

јас сум 170 и тежам 56... неам големи гради :toe: али затоа газот и нозете ми се како ријана... и сакам уште 2-3 кг да скинам за да бидам како Џесика Aлба :):pipi:

Attachments

• rihanna-picture.jpg
    rihanna-picture.jpg
    62,3 KB · Прегледи: 2
  • honey.jpg
    honey.jpg
    39,9 KB · Прегледи: 1
Кој сака анорексични манекенки???

Сите машки мислам дека повеќе би почитувале облини отколку коски :)

SREDNI, SEKOGAS VO MODA:smir:
Средна кај сите викат така, може и слабичка еве на пример:
y2k-vampi1.jpg

Што и фали?

слаба бе.. како не.. дебели...тоа дека не било во мода е изговор на некоја крава зошто не ослабит и не вежбат... слабо си е слабо.. се грозам од дебели!!! еве ви машко видување

јас сум 170 и тежам 56... неам големи гради :toe: али затоа газот и нозете ми се како ријана... и сакам уште 2-3 кг да скинам за да бидам како Џесика Aлба :):pipi:

Јас 178 висина и 62 килажа!
Ни јас немам преголеми гради него како на Ева Лонгорија ми се, а пак газот ау како на Бијонсе ми е. За нозете Синди Крафорд не ми е рамна!
Е сега сакам да скинам некое килце и да личам на Алесандра Амбросио ... па кај и да е ќе биде :)

:tapp: :tapp: :tapp:

~BlueBerry~...
само теретана маче... верви ми... НАЈЈАКИТЕ женски шо ги знам се од теретана.. правилен тренинг.. ЦЕЛОСЕН не само нозе и стомачни.. и топ ќе си.. :smir:

само теретана маче... верви ми... НАЈЈАКИТЕ женски шо ги знам се од теретана.. правилен тренинг.. ЦЕЛОСЕН не само нозе и стомачни.. и топ ќе си.. :smir:

Стево се врати ли и ти конечно :je: :je: :pos: :pos:

jas mislam deka nema vrska opsto faktot deka slabite devojki se vo moda.. ima i debeli devojki koi se prekrasni.. naokolu gledam mnogu dieti za slabeenje, a bas me interesira dali ste slusnale da postoi nekoja dieta za zdebeluvanje..?

Да, има.:wink:

vone.. на то мислев и јас.. во превод како што напоменав погоре.. сакам женски шо одет во теретана!!!!... риспект за постов..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom