Слабите девојки веќе не се во мода

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
Си имаат предности и слабите и дебеличките....
слабите изгледаат поатрактивно и со нив можеш да си правиш акробации во кравет...:helou:
кај дебеличките пак од друга страна има што да се "фати" ама можеш само мисионерска, секоја друга поза е опасна по здравје...:baeh:
така да, да констатираме дека слабите не биле веќе во мода не држи баш вода.....индивидуално е....како кој ги сака....некој дебели некој слаби или средни...:helou:

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
moze ne se u moda ama kvalitet si e kvalitet. se znae sto e marka, a sto ima veze toa dali se u moda ili ne, ako e tvoja sakaj si ja i ic kur da ne ti cue.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Каква мода бе? Што ви е бре алоо?
Каква сакаш, таква, а не КАКВА ШТО САКААТ ДРУГИТЕ!!!

Член од
3 август 2008
Мислења
250
Поени од реакции
2
Си имаат предности и слабите и дебеличките....
слабите изгледаат поатрактивно и со нив можеш да си правиш акробации во кравет...:helou:
кај дебеличките пак од друга страна има што да се "фати" ама можеш само мисионерска, секоја друга поза е опасна по здравје...:baeh:
така да, да констатираме дека слабите не биле веќе во мода не држи баш вода.....индивидуално е....како кој ги сака....некој дебели некој слаби или средни...:helou:
Никој не спомна дебели. Се збори за не претерано слаби.

Вистина Е ! Ептен слабите искачаат од мода.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Панормално!!!!!
сакам попуничко, да има што да фатиш, а не да учам анатомија на девојката. Ги жалам оние екстра слаби кои изгледаат како да ќе се распаднат на полилен ветар. Језиви ми се.

К

*Каталонец*

Гостин
Панормално!!!!!
сакам попуничко, да има што да фатиш, а не да учам анатомија на девојката. Ги жалам оние екстра слаби кои изгледаат како да ќе се распаднат на полилен ветар. Језиви ми се.
Риспекат :)

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Mразам дебели луѓе!!!Се гадам од некои дури.
+ темава не е отворена за лечење комплекси и не зборуваме за екстра слаби девојки(без добри атрибути да се изразам):wink:
Си има слаби девојки, но не анорексични,со нормална дебелина и со добри атрибути:vozbud::vozbud::vozbud:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Не се у мода ама оние скрос слабите а тие другите со плус 5-6 кила се:drk:
:back:

G

Giggles

Гостин
лол дечки..дали оосеќате оти се исти мислења се повтараат...заклучок:тоа е работа на вкус и толкуууу,....нема шо повеќе да се дискутира...според мене доволно е на едно машко да му бидеш барем симпатична по фаца и да имаш кул карактер...телото потоа станува небитен фактор...барем така јас мислам :pipi:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Јас мислам дек и слабите и подебелите би можеле да изгледет ок или супер зависит од ситуацијата само аку знает то со е на нив да го носет ко со требит,а не на пример некоја со отпојќе килца да облечит маиче со гол стомак,мислам...:ija:(а имат и такви,вервите)

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Па никогаш не се ни биле во мода!
Подобро малку пунко да има што да фатиш :vozbud:

Член од
4 април 2006