С
Сатори
Гостин
Сум ја заборавила и прескокнала темава.Не ја претварам во лутина.Секој со своите постапки.нема да бидам јас повредена,ќе бидат повредени оние кои попуштаат.И баш напротив..не сум ни со несигурни емоции ни со лизгави принципи.И никогаш не се однесувам еднаш вака еднаш така.Секогаш си стојам зад она што го мислам и зад она што го кажувам.
Од она што го прелистав, си била контрадикторна на сама себе во неколку погоре дадени изјави со што автоматски се демантира фактот дека секогаш стоиш зад она што го кажуваш, никој не може да знае што всушност мислиш за да потврди дека стоиш зад истото.
Поентата и предходно ми била дека да и дадеш две улоги на една личност во тој одреден контекст е да бидеш деструктивно настроен кон нејзиното слабо постоење.
Нивната блага „неспособност“ треба да се гледа како место за градење и давање можност за дополнување на празнините, а не да бидат презирани затоа што се нашле по игра на судбината и својата предходно спомната мана во ситуација да бидат жртвите и „оние кои нервираат“.