Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
у велес у мотопартс ако не најдеш онда нема каде.![]()
Барам горна пластика како на сликата за Хамачи 50 цц.
Скроз иста најубаво че биде ако не тогаш црна, да одговара некако со бојата на моторот.
Знае некој у продавниците Велес/Скопје дали има и колку му се цените? и дали вршат испорака
Дечки имам хонда такт 50цц имам проблем со палењето. Кога е ладна машината пали од 2-3 пат а после да го повозам 500м да го изгаснам нема никакви шански да запали, а вергла. Некои ми викаат дека е до кариките ???
кацигата е Hamachi, иначе од кај да ги најдам дилерите за хамачи .. негде у продавница да не се продаваат или не
Да не мислиш на уље во пренос?Помагајте друговиПежо имам спидфајт 3 ка, гледам има улје за 2 тактни мотори се продава а и во каталогот за моторот пишува дека требада се мени ујле не двотактол туку улје за во моторот, гледам јас никаде да најдам штопна за испуштање, некој да знае каде се наога, а за сервис до ск треба 2.500 денари да дадам само за превоз
На кивејот беше позади кај задното тркало негде ... види за твојот на колку км поминато се менува, може не ти е за менувањеda da ulje vo prenos
колку пари е овој кивејот?
1190 evraколку пари е овој кивејот?