Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
у велес у мотопартс ако не најдеш онда нема каде.![]()
Барам горна пластика како на сликата за Хамачи 50 цц.
Скроз иста најубаво че биде ако не тогаш црна, да одговара некако со бојата на моторот.
Знае некој у продавниците Велес/Скопје дали има и колку му се цените? и дали вршат испорака
Дечки имам хонда такт 50цц имам проблем со палењето. Кога е ладна машината пали од 2-3 пат а после да го повозам 500м да го изгаснам нема никакви шански да запали, а вергла. Некои ми викаат дека е до кариките ???
кацигата е Hamachi, иначе од кај да ги најдам дилерите за хамачи .. негде у продавница да не се продаваат или не
Пежо имам спидфајт 3 ка, гледам има улје за 2 тактни мотори се продава а и во каталогот за моторот пишува дека требада се мени ујле не двотактол туку улје за во моторот, гледам јас никаде да најдам штопна за испуштање, некој да знае каде се наога, а за сервис до ск треба 2.500 денари да дадам само за превозДа не мислиш на уље во пренос?Помагајте друговиПежо имам спидфајт 3 ка, гледам има улје за 2 тактни мотори се продава а и во каталогот за моторот пишува дека требада се мени ујле не двотактол туку улје за во моторот, гледам јас никаде да најдам штопна за испуштање, некој да знае каде се наога, а за сервис до ск треба 2.500 денари да дадам само за превоз
[DOUBLEPOST=1396628148][/DOUBLEPOST]
На кивејот беше позади кај задното тркало негде ... види за твојот на колку км поминато се менува, може не ти е за менувањеda da ulje vo prenos
колку пари е овој кивејот?
1190 evraколку пари е овој кивејот?