Скопскиот S.T.A.L.K.E.R.?

• Креатор на темата Креатор на темата Vaseeee
  • Време на започнување Време на започнување
Слушав приказни за овој тип и сознав за човеков кој често во доцните часови на ноќта се "закачува" на прозорците на луѓето во Скопје и ги набљудува..
Ај нека се закачи и нека види нешто?

roletni3.jpg

"Пазачи ".. се нарекуваат популарно :tv:

image.php

сигурно ја демне само женската популација...
До сега не сум слушнал да се има појавено педер манијак и да ги гледа машките или па можеби овој е помодерен па манијачи и кучиња, мачки...

Или да не си ти, некој си оОгромен S.T.A.L.K.E.R. фанатик (глеам и по никот, декa Chernobyl...) па измислуваш тука? о.О"

Chernobyl ја викаат населбата кај шо живеам .. последна 4-ка Кисела Вода.
и не дека сум некој фанатик на STALKER туку само го именував.

Ама сериозно, каков фидбек очекуваш на темава?
Пазачи и манијаци имало и ќе има секогаш. Не е ништо ново ова, ниту пак некаква мистерија. Океј, да висеше типот на прозори на 12-катници - тогаш ќе беше мистерија! :)

Финтата е што иам слушано дека човеков е виден од многумина шо го опишуваат еден ист. А никогаш не е фатен. И немора да се качува ко Спајдермен за да биде мистерија..

Јас само прашав дали некој знае.
Немора да се клошарите ..
Ако сака некој модератор слободно нека ја затвори.:salut:

Ако сака некој модератор слободно нека ја затвори.:salut:
Е да бе... и да останат куп млади скопјанки со неспуштени завеси... нцук :nenene::helou:кихот:

Епа ко не ја затворија вчера... тешко и денес.

Лејм. Кул е крокодили низ канализации, праисториски-мутиран-диносаурус-wannabe во езеро. Скопје ќе се задоволи од таков мит? Stalker.. овај S.T.A.L.K.E.R? Толку не е кул што нема ни оригинал име. Плагијаторски војаер кој е толку идиот што неможе да дојде до девојка и со цел да се задоволи некако, мастурбира зад прозорци. Стварно лејм. И неоригинално.

Сеа прашав дали некој знае нешто..
нека биде лејм .. Ако незнаеш не си обврзан да коментираш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom