AtoM-AnT
Dexter
Ај нека се закачи и нека види нешто?Слушав приказни за овој тип и сознав за човеков кој често во доцните часови на ноќта се "закачува" на прозорците на луѓето во Скопје и ги набљудува..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај нека се закачи и нека види нешто?Слушав приказни за овој тип и сознав за човеков кој често во доцните часови на ноќта се "закачува" на прозорците на луѓето во Скопје и ги набљудува..
:pos2::pos2:Мислиш дека затоа ја отворил темата.Мислам дека ми кажувале за овој...Васе се викал..
До сега не сум слушнал да се има појавено педер манијак и да ги гледа машките или па можеби овој е помодерен па манијачи и кучиња, мачки...![]()
сигурно ја демне само женската популација...
Или да не си ти, некој си оОгромен S.T.A.L.K.E.R. фанатик (глеам и по никот, декa Chernobyl...) па измислуваш тука? о.О"
Ама сериозно, каков фидбек очекуваш на темава?
Пазачи и манијаци имало и ќе има секогаш. Не е ништо ново ова, ниту пак некаква мистерија. Океј, да висеше типот на прозори на 12-катници - тогаш ќе беше мистерија!![]()
Е да бе... и да останат куп млади скопјанки со неспуштени завеси... нцук :nenene::helou:кихот:Ако сака некој модератор слободно нека ја затвори.:salut:
Е да бе... и да останат куп млади скопјанки со неспуштени завеси... нцук :nenene::helou:кихот:
Епа ко не ја затворија вчера... тешко и денес.