Skopje City Mall

• Креатор на темата Креатор на темата Бергер
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли бе менувачница у трговскиов и каде е?
Аман ме пукнаа!

Абе сите се зркнале за Старбакс и ко ќе отвори ќе го гледаат од далеку, ко шо беа зркнати зара мара бершка и сеа гледаат ко мајмуни во зоолошка. Немаме бе стандард за кафе 150ден да даете сељачано што сте се затркнале да не беше во Солун старбаксот дали и ќе знаевте дека постои брендот. Фатиле 12 годишни да рикаат за старбакс демек од Јуесеј се дојдени па сеа не можат без кафе од Старбакс. Телиња
Ти си теле. Ако ти нема да идеш у Старбакс има луѓе што ќе идат. Само тие што немаат пробано плукаат. Ако тука правеа бар нешто слично немаше да се бунам ама НЕМА!

Ти си теле. Ако ти нема да идеш у Старбакс има луѓе што ќе идат. Само тие што немаат пробано плукаат. Ако тука правеа бар нешто слично немаше да се бунам ама НЕМА!
Епа штом тука нема оди таму кај што има и не замарај веќе. Веќе те запамтив во секоја можна тема се буниш. Сфативме сите дека имаш пиено кафе во Старбакс. Задоволен????

Епа штом тука нема оди таму кај што има и не замарај веќе. Веќе те запамтив во секоја можна тема се буниш. Сфативме сите дека имаш пиено кафе во Старбакс. Задоволен????
Ама ти не знаеш какво е чувството да пиеш во Starbucks :D Toa американото има буквално ист вкус со турското кафе, само што ќе го платиш три евра :D

Аха ист........ушче ве лажа комуњарите :pos:

Јас лично не сум љубител на кафе и не конзумирам баш,ама каков фејл е ова што уште немаме старбакс во Македонија мислам.....
Дури и за тие што не пијат класично кафе,си има фрапачина,капучина топли чоколада,тортици ова она.

КФЦ и Старбакс до кога ќе чекаме Господ знае.

Како ви се пие бе кафиште со шлагови чуда, не можам да сфатам тоа не е кафе, тоа се додатоци со кафе.

Каква напнатост се створи за ова дури мило ми е шо нема.

Лејди ај земи си chill pill и не туку ми се занесувај тука. На тебе дома да не ти влегов и ти барам да ми направиш фрапучино? Сум коментирал на теми коишто се релевантни на ова, така да не туку ми проповедај тука кај да идам што да идам, бркај си работа.

Старбакс не издава ниту франшизи, ниту лиценци, освен ако самата компанија не процени дека може да и се исплати ако инвестира тука, така да не се надевајте на старбакс во брзо време. А и ако дојдат цените ќе бидат прилично солени. Интересен ми е моментот со Домино пица, во ЛА моментално имаат промотивни цени секој вторник 5 долара една пица, и едино социјала иде да јаде таму, тука луѓево ќе се испотепаат кој попрво да нарача. Во Скопје генерално има убави пици, така да не верувам дека Домино може да понуди нешто повеќе во однос на квалитет, иако уште немам пробано.:)

Старбакс не издава ниту франшизи, ниту лиценци, освен ако самата компанија не процени дека може да и се исплати ако инвестира тука, така да не се надевајте на старбакс во брзо време. А и ако дојдат цените ќе бидат прилично солени. Интересен ми е моментот со Домино пица, во ЛА моментално имаат промотивни цени секој вторник 5 долара една пица, и едино социјала иде да јаде таму, тука луѓево ќе се испотепаат кој попрво да нарача. Во Скопје генерално има убави пици, така да не верувам дека Домино може да понуди нешто повеќе во однос на квалитет, иако уште немам пробано.:)

Таму Доминос има јака конкуренција од Little Caesars тука ќе бапнат цени како што се по останативе пицерии.

Пак запнавте за тој факин Старбакс? Ако толку ви е до кафе имате во Мекдоналдс! Еве јас сум земал кафе од старбакс и искрено во Тиволи ми е поубаво кафето! Кај знае американец да направи макијато... да не им се додатоците тоа не се пие бе!

Луѓе што е со бугарите вработени во Карфур? За стално ќе бидат, или демек на помош? Лом се направив таму, место нас младите македонци да не стават, и така дремеме, они зимаат од бугарија. Па таа уште ми вика, јас см си блгарка и цепа на блгарски. До кога бе вакааааа, не бива ништо од нас.

Луѓе што е со бугарите вработени во Карфур? За стално ќе бидат, или демек на помош? Лом се направив таму, место нас младите македонци да не стават, и така дремеме, они зимаат од бугарија. Па таа уште ми вика, јас см си блгарка и цепа на блгарски. До кога бе вакааааа, не бива ништо од нас.
Згодни ли барем беа бугарките?!?

Додека го чекате Старбакс да отворам јас у подрум еден кафе бар со кафиња,капучина,фрапачина и додатоци,ете ќе има и торта,само не го дрвете на темава со тој мочан Старбакс веќе аман.

А зашто да ги нема што има врска што се Бугари колку што знам ланецов со лиценцата за Македонија дојде преку Бугарија, можеби пратиле тука за подучување луѓе. Истото е со Бургер Кинг таму работат Турци односно скоро сите се Турци, и има наши што се подучуваат бидејќи не обична сендвичара па стави било кого... И Бургер Кинг дојде од Турција преку ТАВ кој го изгради терминалот на скопски аеродром, односно лиценцата за Македонија ја има турска фирма.

Лејди ај земи си chill pill и не туку ми се занесувај тука. На тебе дома да не ти влегов и ти барам да ми направиш фрапучино? Сум коментирал на теми коишто се релевантни на ова, така да не туку ми проповедај тука кај да идам што да идам, бркај си работа.
Да, а бидејќи нема други теми релевантни на оваа и самиот си имаше отворена тема која секако заврши во канта:pos: И секогаш кога ќе се спомне сити мол ти спомнуваш старбакс како да само ти си пробал и никој друг, и крај на светот ќе дојде ако нема во Македонија. Работата беше да дознаат сите дека имаш пробано и затоа си 'кул, ете целта е исполнета сите дознавме сега можеш да престанеш ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom