Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе има уште не е отворенаИма ли бе менувачница у трговскиов и каде е?
Аман ме пукнаа!
Ти си теле. Ако ти нема да идеш у Старбакс има луѓе што ќе идат. Само тие што немаат пробано плукаат. Ако тука правеа бар нешто слично немаше да се бунам ама НЕМА!Абе сите се зркнале за Старбакс и ко ќе отвори ќе го гледаат од далеку, ко шо беа зркнати зара мара бершка и сеа гледаат ко мајмуни во зоолошка. Немаме бе стандард за кафе 150ден да даете сељачано што сте се затркнале да не беше во Солун старбаксот дали и ќе знаевте дека постои брендот. Фатиле 12 годишни да рикаат за старбакс демек од Јуесеј се дојдени па сеа не можат без кафе од Старбакс. Телиња
Епа штом тука нема оди таму кај што има и не замарај веќе. Веќе те запамтив во секоја можна тема се буниш. Сфативме сите дека имаш пиено кафе во Старбакс. Задоволен????Ти си теле. Ако ти нема да идеш у Старбакс има луѓе што ќе идат. Само тие што немаат пробано плукаат. Ако тука правеа бар нешто слично немаше да се бунам ама НЕМА!
Ама ти не знаеш какво е чувството да пиеш во StarbucksЕпа штом тука нема оди таму кај што има и не замарај веќе. Веќе те запамтив во секоја можна тема се буниш. Сфативме сите дека имаш пиено кафе во Старбакс. Задоволен????
Лејди ај земи си chill pill и не туку ми се занесувај тука. На тебе дома да не ти влегов и ти барам да ми направиш фрапучино? Сум коментирал на теми коишто се релевантни на ова, така да не туку ми проповедај тука кај да идам што да идам, бркај си работа.Епа штом тука нема оди таму кај што има и не замарај веќе. Веќе те запамтив во секоја можна тема се буниш. Сфативме сите дека имаш пиено кафе во Старбакс. Задоволен????
Старбакс не издава ниту франшизи, ниту лиценци, освен ако самата компанија не процени дека може да и се исплати ако инвестира тука, така да не се надевајте на старбакс во брзо време. А и ако дојдат цените ќе бидат прилично солени. Интересен ми е моментот со Домино пица, во ЛА моментално имаат промотивни цени секој вторник 5 долара една пица, и едино социјала иде да јаде таму, тука луѓево ќе се испотепаат кој попрво да нарача. Во Скопје генерално има убави пици, така да не верувам дека Домино може да понуди нешто повеќе во однос на квалитет, иако уште немам пробано.![]()
Згодни ли барем беа бугарките?!?Луѓе што е со бугарите вработени во Карфур? За стално ќе бидат, или демек на помош? Лом се направив таму, место нас младите македонци да не стават, и така дремеме, они зимаат од бугарија. Па таа уште ми вика, јас см си блгарка и цепа на блгарски. До кога бе вакааааа, не бива ништо од нас.
Луѓе што е со бугарите вработени во Карфур? За стално ќе бидат, или демек на помош? Лом се направив таму, место нас младите македонци да не стават, и така дремеме, они зимаат од бугарија. Па таа уште ми вика, јас см си блгарка и цепа на блгарски. До кога бе вакааааа, не бива ништо од нас.
Да, а бидејќи нема други теми релевантни на оваа и самиот си имаше отворена тема која секако заврши во кантаЛејди ај земи си chill pill и не туку ми се занесувај тука. На тебе дома да не ти влегов и ти барам да ми направиш фрапучино? Сум коментирал на теми коишто се релевантни на ова, така да не туку ми проповедај тука кај да идам што да идам, бркај си работа.