Pat Bateman
Oh Africa, brave Africa
хеххехех поштувамТоа што нема Старбакс![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хеххехех поштувамТоа што нема Старбакс![]()
Да бе, ко што пропадна мекдоналдс до сеа...Whopper Meal 239, Double Whopper Meal 336,Triple Whopper Meal 414, Whopper JR. Meal 150.
Цениве ги видов во коментар во фејсбук групата на Бургер Кинг Скопје.Ако се стварно вака овие ќе пропаднат за месец-два.
Скапичко е. Боље да не ги ни носеа овие и она доминосотWhopper Meal 239, Double Whopper Meal 336,Triple Whopper Meal 414, Whopper JR. Meal 150.
Цениве ги видов во коментар во фејсбук групата на Бургер Кинг Скопје.Ако се стварно вака овие ќе пропаднат за месец-два.
Златни Вили и СедмицаWhopper Meal 239, Double Whopper Meal 336,Triple Whopper Meal 414, Whopper JR. Meal 150.
Златни Вили и Седмица![]()
Е,еСкапичко е. Боље да не ги ни носеа овие и она доминосот
Whopper Meal 239, Double Whopper Meal 336,Triple Whopper Meal 414, Whopper JR. Meal 150.
Каков Сабвеј бе,ејјј за сенвич 150 ден да дадам,па никад бе ! Дома,селското,леб на пола набутај внатре шунка,сирење,мајонез најади се ко човек ! Они нас Сабвеј ! ХаБоље од БК и Мекдоналдс во секој случај....сега за нешто поздрава храна само Subway ама како што ми делува и тоа тешко дека го донесат...
Боље од БК и Мекдоналдс во секој случај....сега за нешто поздрава храна само Subway ама како што ми делува и тоа тешко дека го донесат...Па со тие па на глава ми се качивте. Што е посебното во вили и во седмица? Чиста соја, само поефтино што е
А во сендвичите во McDonalds и Бургер Кинг па којзнае што има. Затоа секој втор Американец има по 200 кила.Па со тие па на глава ми се качивте. Што е посебното во вили и во седмица? Чиста соја, само поефтино што е
Whopper Meal 239, Double Whopper Meal 336,Triple Whopper Meal 414, Whopper JR. Meal 150.
Неизживеано човече кое мисли дека ако пиеш во Старбакс си голем фраер.хејтер кој никад не пиел во Старбакс!