Skopje City Mall

• Креатор на темата Креатор на темата Бергер
  • Време на започнување Време на започнување
Whopper Meal 239, Double Whopper Meal 336,Triple Whopper Meal 414, Whopper JR. Meal 150.

Цениве ги видов во коментар во фејсбук групата на Бургер Кинг Скопје.Ако се стварно вака овие ќе пропаднат за месец-два.

Што кукате по Старбакс кога првиот пат ќе отидете од мерак, ќе дадете 300 денари за едно кафе и ќе ви се кине срце дур го пиете. Полошо фрлени пари здравје. Втор пат нема ни да влезете таму, ама битно нели ние ќе имаме Старбакс, а не е битно што ќе пропадне за помалце од година дена со тие цени. Кога ќе влеземе во ЕУ и кога просечна плата ќе биде над 500 евра тогаш очекувајте. Сеа за сеа кафе пијте си дома и купете си леб пошо со овој памет ни за тоа нема да имате пари. Кафето било убаво, голем qur. Глупости. Ко да немаме попаметни работи. Се' во свое време...

Whopper Meal 239, Double Whopper Meal 336,Triple Whopper Meal 414, Whopper JR. Meal 150.

Цениве ги видов во коментар во фејсбук групата на Бургер Кинг Скопје.Ако се стварно вака овие ќе пропаднат за месец-два.
Да бе, ко што пропадна мекдоналдс до сеа...

Колку е биг мек оброк во мекдоналдс знаеш?

Скапичко е. Боље да не ги ни носеа овие и она доминосот

Златни Вили и Седмица :)

Златни Вили и Седмица :)

Па со тие па на глава ми се качивте. Што е посебното во вили и во седмица? Чиста соја, само поефтино што е

Скапичко е. Боље да не ги ни носеа овие и она доминосот
Е,е :pos:

Тоа е тоа,не сме ние за вакви работи бе.

Доста ни е еден ГТЦ,5-6 Вили и 2 7-ци и тоа многу ни е.

Македончето очекува безпари да му штанцаат хамбургери. Во грција повеќе пари ќе го плати ама тука му е скапо.
--- надополнето: 10 октомври 2012 во 20:40 ---

:facepalm:
--- надополнето: 10 октомври 2012 во 20:42 ---
Боље од БК и Мекдоналдс во секој случај....сега за нешто поздрава храна само Subway ама како што ми делува и тоа тешко дека го донесат...
Каков Сабвеј бе,ејјј за сенвич 150 ден да дадам,па никад бе ! Дома,селското,леб на пола набутај внатре шунка,сирење,мајонез најади се ко човек ! Они нас Сабвеј ! Ха

Па со тие па на глава ми се качивте. Што е посебното во вили и во седмица? Чиста соја, само поефтино што е
Боље од БК и Мекдоналдс во секој случај....сега за нешто поздрава храна само Subway ама како што ми делува и тоа тешко дека го донесат...

А во сендвичите во McDonalds и Бургер Кинг па којзнае што има. Затоа секој втор Американец има по 200 кила.

Цените се конкурентни со МекДоналдс, со тоа што има и Хамбургер мени кој чини 94 денари и има хамбургер, среден помфрит и средно Пепси (веројатно 0.4 литри иако не беше обележано на чашата). Во МЦ е 99 денари со мал помфрит и мала Кока-Кола.

Каков Сабвеј бе,ејјј за сенвич 150 ден да дадам,па никад бе ! Дома,селското,леб на пола набутај внатре шунка,сирење,мајонез најади се ко човек ! Они нас Сабвеј ! Ха[/quote]

Они нас Сабвеј и Старбакс...како што ми делува ќе се откажам од Старбакс и само на турско ќе бидам....а за сендвичи оние беа добри бе кај Автокоманда ли каде беа едни сендвичари, лепиња и плескавица што даваа...ако сакаш плус и салата! :)

Старбакс па Старбакс , ама сте се фатиле , добар дел од вас сега да го извадат новчаникот нема 500 денари да им најдеш 500 денари за кафе ќе дале за Старбакс како не. Ке соберам неколку луѓе ќе ја откупиме франшизата на Старбакс ама услов ќе биде минимум 10 000 луѓе секој месец минимум по 5 кафиња да купуваат секој месец ама тие 10 000 луѓе договор да си потпишат договор дека секој месец минимум 5 кафиња од Страбакс месечно ќе купуваат во следните 4 години. Ајде ако сте толку фраери соберете се 10 000 луѓе ако толку го сакате Старбакс и после тоа потпишете договор дека по минимум 5 кафиња месечно ќе купувате во наредните 4 години за возрат да биде донесен Старбакс во Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom