500 000 посетители за 4 дена.Од нив 498 000 за купување газ-папир и јадење гратис кoлачиња во Т-Мобајл.Fuck yeah!!!!
хахах. што би рекол еден мој пријател...станува збор за директна странска инвестиција која индиректно ќе им ги празни џебовите на граѓаните500 000 посетители за 4 дена.Од нив 498 000 за купување газ-папир и јадење гратис кoлачиња во Т-Мобајл.Fuck yeah!!!!
Не си видел изгледа proper спортска продавница како изгледа.Баш има добри спортски продавници,ти изгледа не си прошетал убаво...
Во Sport Vision има модели на патики бајаги,а и на друга спортска опрема.
Ти со Британија споредуваш, не зезајВи фали една саглам спортска продавница во новиот трговски, таа едната шо ја видов е катастрофа, ништо нема.
Епа јебига,ако не ти се свиѓа,никој не ти тера да купиш.Не си видел изгледа proper спортска продавница како изгледа.
Да, ама сепак ништо не ги спречува да направат продавница како што треба.Да можеш да си најдеш дресови, патики, опрема за секој спорт.Ти со Британија споредуваш, не зезај![]()
За тоа треба знаење и желба што очигледно ги немаат а и народов се задоволува со малкуДа, ама сепак ништо не ги спречува да направат продавница како што треба.Да можеш да си најдеш дресови, патики, опрема за секој спорт.
Другар верувај дека половина од луѓето не биле надвор од државата затоа што нема ресурси за тоа и мене вакви шопинг центри ми се најнормална работа.Во Софија дур живеев киснев во Sofia Mall и не ми беше досадно затоа што беше ново и никогаш досега не сум искусил ваква работа.После одредено време ќе им здосади па нема што да прават и ќе се намали гужвата.Денеска за прв пат отидов во Скопје Сити Мол и не ми е јасно, народов работи нешто или само пазари??? Отидов околу 10 ипол викам таман нема гужва да има да си прошетам низ Карфур ко човек, по продавничкиве да разгледам што има ко човек, ама се излажав. Народ се тепа за енерџи пијалоци, за тоалетни, за гаќи, брашно, телевизори, блендери и чуда, само не знам од кај им се парите кога никој не работи.