Skopje City Mall

Член од
4 септември 2012
Мислења
12
Поени од реакции
2
500 000 посетители за 4 дена.Од нив 498 000 за купување газ-папир и јадење гратис кoлачиња во Т-Мобајл.Fuck yeah!!!!
500 000 посетители за 4 дена.Од нив 498 000 за купување газ-папир и јадење гратис кoлачиња во Т-Мобајл.Fuck yeah!!!!
хахах. што би рекол еден мој пријател...станува збор за директна странска инвестиција која индиректно ќе им ги празни џебовите на граѓаните:)

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.851
Поени од реакции
5.179
Ви фали една саглам спортска продавница во новиот трговски, таа едната шо ја видов е катастрофа, ништо нема.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Баш има добри спортски продавници,ти изгледа не си прошетал убаво...
Во Sport Vision има модели на патики бајаги,а и на друга спортска опрема.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.851
Поени од реакции
5.179
Баш има добри спортски продавници,ти изгледа не си прошетал убаво...
Во Sport Vision има модели на патики бајаги,а и на друга спортска опрема.
Не си видел изгледа proper спортска продавница како изгледа.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ви фали една саглам спортска продавница во новиот трговски, таа едната шо ја видов е катастрофа, ништо нема.
Ти со Британија споредуваш, не зезај :D

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.851
Поени од реакции
5.179
Ти со Британија споредуваш, не зезај :D
Да, ама сепак ништо не ги спречува да направат продавница како што треба.Да можеш да си најдеш дресови, патики, опрема за секој спорт.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Да, ама сепак ништо не ги спречува да направат продавница како што треба.Да можеш да си најдеш дресови, патики, опрема за секој спорт.
За тоа треба знаење и желба што очигледно ги немаат а и народов се задоволува со малку ;). На еден Карфур и Бургер кинг се сечат вени па ти нешто екстра бараш, фантазмагорија :D.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.548
Поени од реакции
18.957
каква продавница сакате да направат,мал пазар мал страндард никој нема им купи.Бидете задоволни и со ова,имате поише избор на патики од солун.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.946
Денеска за прв пат отидов во Скопје Сити Мол и не ми е јасно, народов работи нешто или само пазари??? Отидов околу 10 ипол викам таман нема гужва да има да си прошетам низ Карфур ко човек, по продавничкиве да разгледам што има ко човек, ама се излажав. Народ се тепа за енерџи пијалоци, за тоалетни, за гаќи, брашно, телевизори, блендери и чуда, само не знам од кај им се парите кога никој не работи.

S

Stef Bachatero

Гостин
Денеска за прв пат отидов во Скопје Сити Мол и не ми е јасно, народов работи нешто или само пазари??? Отидов околу 10 ипол викам таман нема гужва да има да си прошетам низ Карфур ко човек, по продавничкиве да разгледам што има ко човек, ама се излажав. Народ се тепа за енерџи пијалоци, за тоалетни, за гаќи, брашно, телевизори, блендери и чуда, само не знам од кај им се парите кога никој не работи.
Другар верувај дека половина од луѓето не биле надвор од државата затоа што нема ресурси за тоа и мене вакви шопинг центри ми се најнормална работа.Во Софија дур живеев киснев во Sofia Mall и не ми беше досадно затоа што беше ново и никогаш досега не сум искусил ваква работа.После одредено време ќе им здосади па нема што да прават и ќе се намали гужвата.

Kajgana Shop

На врв Bottom