Skopje City Mall

Член од
22 мај 2010
Мислења
630
Поени од реакции
109
дај некој каталогот од карфур да го скенира или сликне да видиме што има на промоција ? :)

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Има некој информација што се случува на Партизанска ( делот околу Палма) ? Има премногу полиција и луѓе..

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.932
Поени од реакции
41.915
Како прво Алпското млеко во продавниците во другите градови е 40 ден исто и тоа Моја Кравица, а Битолското е 45, а сега што Веро и Тинекс од муштериите прават мајмуни и ставиле цена 45 со 50 е друго. И цените во Тинекс во Скопје и истиот Тинекс во другите градови се различни.
И сите други прозводи се пониски за 5-20 ден. Нормално дека Carrefour ќе оди по цените во другите градови за да привлече муштерии. Скопјани трчаат по ниските цени а дојдат да видат дека во друг град колку е евтино ќе ги однесат целите продавници.
На Carrefour ова им е акција и по завршувањето ќе ги вратат реалните цени кои може да бидат 2-3 пониски од другите ништо повече и ќе си ја вратат загубата ако ја имаат.
Вреди едена недела да се биде во загуба за да се привлечат муштерии.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Има некој информација што се случува на Партизанска ( делот околу Палма) ? Има премногу полиција и луѓе..
Денеска е Петок а има пуштено и пензии така да можеш да замислиш која опсада ја имаат пензионерите направено од цело Скопје. Прееска хеликоптер леташе, може и сопствениците на трговскиов Армијата на помош да ја повикале :)

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Денеска е Петок а има пуштено и пензии така да можеш да замислиш која опсада ја имаат пензионерите направено од цело Скопје. Прееска хеликоптер леташе, може и сопствениците на трговскиов Армијата на помош да ја повикале :)
Имав прилика уште во 9 саатот да видам што се случува, не знам само кога имале време со толку ќеси да се враќаат..:)

Делуваше сериозно зошто се слушаше многу викање..

Член од
14 август 2006
Мислења
45.636
Поени од реакции
85.436
Поглуп пост здравје

Шојма врска од кого е напраен и вложено, да не има негде забрана за кој да влезе кој не. ??? Да не сакаш чисто национален макеонски трговски ебате тоа сељачузмот и навионализмот влезен во глава
"сељачузмот и навионализмот" моеш доста добро да ги запознаеш ако земеш чупето за рака и напраиш една вечерна променада низ Чаирчанка, да речеме или негде на друго место кај што се доминантни Албанците....
После дои тука и продавај муда за бубрези како тоа ние сме биле такви. ОК?

Не е никаква новост, тоа што Албанците селективно купуваат од/кај своите (за свои си ги рачунаат своите соверци). Зошто инаку би иделе од кушкундалево баш све у Рамстор, прескокнувајќи повеќе центри уз пут? Зошто на пазар, на пример, е многу нормално тоа што Албанците купуваат само од Албанци, али коа некој Македонец ќе реши да купуе само од Македонци, е онда е он националист и спие на таван и има вошки.

Кога ќе станат Албанците доминантни, на некоја локација, тогаш "сељачузмот и навионализмот" kicks in, но строго спрема каурите.
Така денес ја имаме Чаирчанка и Мавровка, кои се слика сами за себе. На пример, во чаирчанка сите локали, кафичи кои продаваа алкохол, веќе тоа не го прават (or else....).
А исто и за прошетката со чупето, веруем дека ќе ни раскажеш како е...

Така да, у реду тоа све, анти-национализам и либералност, али на погрешна врата чукаш.

Со оглед на фактот дека Скопје Сити Мол е албанска инвестиција (пошто и Фешн руп е капитал нивни), очекувајте наезда и у скоро време ист филм ко Чаирчанка, Мавровка и сл.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.326
Поени од реакции
6.415
Cim pristigna vo Nis ne e cudno da dojde i tuka zasto e na samo 250KM.Najgolema potrosuvacka ke ima na cokoladi, sladoledi,cipsovi koi se za okolu 50% poevtini od onie sto se prodavaat kaj nas kako i se ostanato sto ke bide na akcija preku flaerite sto izleguvaat sekoja nedela a isto kako vo Slovenija ako se otvori i kaj nas uste od 7 sabajle ke ima redici od penzioneri pred vrata kako vo komercijalna banka dokolku dojde denot za nekakov popust za odreden proizvod.Vo sekoja drzava sto ima lanec na Lidl uredno si funkcioniraat site lokalni sajtovi i redovno apdejtuvaat taka sto vo sekoja drzava ima posebna roba na popust i vo koi denovi sto ke bide na akcija.

П

Пепси_

Гостин
И денес ли има ептен народ да не идам да тепам време за џабе ? некој што бил скоро ?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Болен мозок може така да размислува затруени

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
тоа ти праеле тебе лице, море...
А најмногу им се допаѓаше кога ги однесов во Бисер едно кафанче, ХХЛ гарант бил некој од тука :) треба и такво да направат во Сити Мол :)))) уствари една 7-мица таму не би било лошо...ама мора фанси да е па Бургер Кинг, Вендис ова она ц ц ц

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
За сите што викаат дека е најголем на Балкан.
нели знаеш кај нас се што отвараат мора да е нај нај на Балканот, се така се најавува...ко демек пиеме нафта ние па не знаеме :)

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Имав прилика уште во 9 саатот да видам што се случува, не знам само кога имале време со толку ќеси да се враќаат..:)

Делуваше сериозно зошто се слушаше многу викање..
Утрово на постојка сретнав жена со 5 кеси од Карфур. Доаѓаат уште во 8 сабајле, кога маркетот отвара. Бог да чува и да брани, како да се спрема непријателска инвазија, па ај да се снабдиме со купишта тоалетна, леб, зејтин и прашок:facepalm:
--- надополнето: 5 октомври 2012 во 13:26 ---
И денес ли има ептен народ да не идам да тепам време за џабе ? некој што бил скоро ?
Има, уште од 8:30 имаше гужва.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
За сите што викаат дека е најголем на Балкан.

Jas neznam koj e najgolem na balkanov , nemam takva informacija ti znaes li ?
--- надополнето: 5 октомври 2012 во 13:30 ---
Утрово на постојка сретнав жена со 5 кеси од Карфур. Доаѓаат уште во 8 сабајле, кога маркетот отвара. Бог да чува и да брани, како да се спрема непријателска инвазија, па ај да се снабдиме со купишта тоалетна, леб, зејтин и прашок:facepalm:
--- надополнето: 5 октомври 2012 во 13:26 ---

Има, уште од 8:30 имаше гужва.
Aj tebe da te stavime pred trgovskiot i da im kazuvas na site koj u kolku saato da doagja :)

Kajgana Shop

На врв Bottom