Денеска е Петок а има пуштено и пензии така да можеш да замислиш која опсада ја имаат пензионерите направено од цело Скопје. Прееска хеликоптер леташе, може и сопствениците на трговскиов Армијата на помош да ја повикалеИма некој информација што се случува на Партизанска ( делот околу Палма) ? Има премногу полиција и луѓе..
Имав прилика уште во 9 саатот да видам што се случува, не знам само кога имале време со толку ќеси да се враќаат..Денеска е Петок а има пуштено и пензии така да можеш да замислиш која опсада ја имаат пензионерите направено од цело Скопје. Прееска хеликоптер леташе, може и сопствениците на трговскиов Армијата на помош да ја повикале![]()
"сељачузмот и навионализмот" моеш доста добро да ги запознаеш ако земеш чупето за рака и напраиш една вечерна променада низ Чаирчанка, да речеме или негде на друго место кај што се доминантни Албанците....Поглуп пост здравје
Шојма врска од кого е напраен и вложено, да не има негде забрана за кој да влезе кој не. ??? Да не сакаш чисто национален макеонски трговски ебате тоа сељачузмот и навионализмот влезен во глава
Cim pristigna vo Nis ne e cudno da dojde i tuka zasto e na samo 250KM.Najgolema potrosuvacka ke ima na cokoladi, sladoledi,cipsovi koi se za okolu 50% poevtini od onie sto se prodavaat kaj nas kako i se ostanato sto ke bide na akcija preku flaerite sto izleguvaat sekoja nedela a isto kako vo Slovenija ako se otvori i kaj nas uste od 7 sabajle ke ima redici od penzioneri pred vrata kako vo komercijalna banka dokolku dojde denot za nekakov popust za odreden proizvod.Vo sekoja drzava sto ima lanec na Lidl uredno si funkcioniraat site lokalni sajtovi i redovno apdejtuvaat taka sto vo sekoja drzava ima posebna roba na popust i vo koi denovi sto ke bide na akcija.
А најмногу им се допаѓаше кога ги однесов во Бисер едно кафанче, ХХЛ гарант бил некој од тукатоа ти праеле тебе лице, море...
нели знаеш кај нас се што отвараат мора да е нај нај на Балканот, се така се најавува...ко демек пиеме нафта ние па не знаемеЗа сите што викаат дека е најголем на Балкан.
![]()
Утрово на постојка сретнав жена со 5 кеси од Карфур. Доаѓаат уште во 8 сабајле, кога маркетот отвара. Бог да чува и да брани, како да се спрема непријателска инвазија, па ај да се снабдиме со купишта тоалетна, леб, зејтин и прашокИмав прилика уште во 9 саатот да видам што се случува, не знам само кога имале време со толку ќеси да се враќаат..
Делуваше сериозно зошто се слушаше многу викање..
Има, уште од 8:30 имаше гужва.И денес ли има ептен народ да не идам да тепам време за џабе ? некој што бил скоро ?
За сите што викаат дека е најголем на Балкан.
![]()
Aj tebe da te stavime pred trgovskiot i da im kazuvas na site koj u kolku saato da doagjaУтрово на постојка сретнав жена со 5 кеси од Карфур. Доаѓаат уште во 8 сабајле, кога маркетот отвара. Бог да чува и да брани, како да се спрема непријателска инвазија, па ај да се снабдиме со купишта тоалетна, леб, зејтин и прашок
--- надополнето: 5 октомври 2012 во 13:26 ---
Има, уште од 8:30 имаше гужва.
Ти да не се вработи како набљудувач?Има некој информација што се случува на Партизанска ( делот околу Палма) ? Има премногу полиција и луѓе..