Skopje City Mall

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.262
Поени од реакции
1.335
Чувството кога си провинцијалец, во карпош, на 100 метри од сити малот.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.662
Поени од реакции
3.573
Ако одам јас да купам леб од таму ќе ми испадне од минимална цена од 84 денари до максимална 500 денари во зависност дали ќе одам со автобус или такси. Па сеа ти види дали е поевтино од таму да земам или од кај мене во блискиот супермаркет. (исклучок се жителите на Карпош само)
A кој оди во трговски центар само леб да си купи? :tapp:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.787
Поени од реакции
4.039
Керфор утре ќе биде скроз завршен, а цените ќе бидат никски цело време, особено нивните керфорски производи.
Дефинитивно ќе биде најефтин од сите супермаркети во Скопје.
Видов дека шеќерот е 29 денари и тоа запамтив :)

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
Карфур!
Нормално е да биде наjефтин, но не мислете дека цените на отварjането ке бидат исти и после неколку месеци.
За жал нивните производи веке не са толкова евтини колкото преди продажбата на бизнисот од смесената компаниjа помегу Carrefour и Marinopoulos на грците. Сега се напрака такса за производите со марка Carrefour, Carrefour Discount, Reflets de France, Selection . . . .
Но все пак цената е добра за квалитетот.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.232
Поени од реакции
34.533
Toa e логото и мислам дека целосно е средена таа продавница,донесено и спремно е се,ама Сваровски мислам дека први ја завршија својата работа :D
Сваровски имаа наредено се во продавница додека останатите уште преговараа со молерите... :pos:

Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715
МИА НАЈАВИ - МАКЕДОНИЈА

3 октомври 2012
Скопје - Свечено отворање на новиот трговски центар „Скопје Сити Мол“. (хол на Скопје Сити Мол/19:30)

Член од
22 мај 2010
Мислења
630
Поени од реакции
109
МИА НАЈАВИ - МАКЕДОНИЈА

3 октомври 2012
Скопје - Свечено отворање на новиот трговски центар „Скопје Сити Мол“. (хол на Скопје Сити Мол/19:30)
за тоа зборев јас ама некој си се смее дека карти ке имало ццц

Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715
Коколку што знам ја т.е како што се збори по населбава дека тамо и живеам викаат дека денес е официјалното отварање, со државниот врв, познати фацки, новинари... така да очигледно ке нема пристап за граѓани, а на фејсбук фан страната на сити молот пред некое време беше организирана наградна игра во стил на виртуелна продавница и кој највеќе корисници ке собере добива Вип пристап(BackStage) + Gift Card од 3.000 денари очигледно само он ке добие пристап...

Kajgana Shop

На врв Bottom