А кажи ми од белимбегово ќе му се испалти на некој да купува леб 14 денари? или чоколадо 29 ден.? итнСамо што го разгледав флаерот со цени на Карфур што ќе им важи од 04.10 до 21.10. Луѓе не сте виделе толку ефтини производи, овие ќе ги затворат сите постоечки маркети во Скопје ако им останат истите и понатамуЛеб-14 денари, чоколади 29 денари, 2 вина 99 денари, ориз 35 денари.... Да не зборувам за техничка роба...
![]()
Не, до 21.10 (или додека им траат залихите). Ќе има тепање задутреОвие цени што ги кажа ќе бидат само првата/првите денови ?
малце ја имате згрешено идеата со лебот,нормално дека нема да идеш до таму за леб исто ко што за млеко или грицки идеш до најблиската продавница.ова керфур е да идеш еднаш и да купиш све живо што ти треба за некое време..Ако одам јас да купам леб од таму ќе ми испадне од минимална цена од 84 денари до максимална 500 денари во зависност дали ќе одам со автобус или такси. Па сеа ти види дали е поевтино од таму да земам или од кај мене во блискиот супермаркет. (исклучок се жителите на Карпош само)
Toa e логото и мислам дека целосно е средена таа продавница,донесено и спремно е се,ама Сваровски мислам дека први ја завршија својата работа