- Член од
- 15 мај 2008
- Мислења
- 947
- Поени од реакции
- 99
Корекција - смрдлива септичка јама со панделки и украси ставени на отворот.
Сакаш да почнам каде треба да идат парите ? Живеам у скопје а нема паркинг места, катна гаража да не споменувам, во пола населби по споредните улици нема ни осветлување како што треба , летно време корне смрди од канализацијата и лешевите. До јарболот у порта има отворена тдупка која со месеци зјае , правеле некакви корекции. Кучиња насекаде нема шинтерска служба да ги собере и здоми, да биде уште полошо тие кучиња имаат разно разни болести( грев ме фаќа коа ги гледам) , засолништа за бездомници нема, просјаци колку сакаш, стари прастари автобуси. Кич градби со уште покич фасади.
Ѓубре колку сакаш ...
И ТИ МЕНЕ МИ ВИКАШ ДЕКА СО ОВОЈ ПРОЕКТ ПАЛАНКАВА ПАРДОН ГРАДОВ ЌЕ ЗАЛИЧИ НА НЕШТО ?! :не заебавај:
Скопје calling we need shrinks ...
Море треба Трифун да ви се врати на скопјани, само тој е лекот. Тој истиот Трифун кој сега седи заедно со Архибригадирите на барикади, и кој до пред една година беше градоначалник.

што друго да се каже... каков барок какви глупости бе... не ни треба тоа! народот нема леб да јаде,они статуи ке ставаат (знам дека звучам као бранко ц. али тоа е вистината)
 што друго да се каже... каков барок какви глупости бе... не ни треба тоа! народот нема леб да јаде,они статуи ке ставаат (знам дека звучам као бранко ц. али тоа е вистината)