M
m.i.n.a
Гостин
Само да се градело..а некој нема работа...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеше,кој вика не..можеше..за крадењеМожеше барем во нешто друго да се вложат парите, а не за градење.
Можеше,кој вика не..можеше..за крадење
крадењето е јасна работа..нон-стоп се кради
Пример за ова ми е поранешниот Градоначалник во Прилеп. Комшија ми е, се наполни со пари, а улицата ни ја остави не-асвалтирана
Мислиш да се вложат парите во инфраструктурата како АЛБАНИЈА која не претрка?Можеше барем во нешто друго да се вложат парите, а не за градење.
Мислиш да се вложат парите во инфраструктурата како АЛБАНИЈА која не претрка?
И конечно да се мрднеме од малце погоре : НА ПРИМЕР ДА НЕ БИДЕМЕ НА ДНОТО НА ЛИСТАТА ЗА БИЛО ШТО ВО БАЛКАНОВ?
Па можел барем улицата пред неговата куќа да ја асвалтира.крадењето е јасна работа..нон-стоп се кради
Пример за ова ми е поранешниот Градоначалник во Прилеп. Комшија ми е, се наполни со пари, а улицата ни ја остави не-асвалтирана
Па можел барем улицата пред неговата куќа да ја асвалтира.
Шо ќе им е на сељаци инфраструктура, и така тракторот им поминува секаква дупкаМислиш да се вложат парите во инфраструктурата како АЛБАНИЈА која не претрка?
И конечно да се мрднеме од малце погоре : НА ПРИМЕР ДА НЕ БИДЕМЕ НА ДНОТО НА ЛИСТАТА ЗА БИЛО ШТО ВО БАЛКАНОВ?
шо збориш бе ставрно?Споменикот во Ѓорче падна, се испокрши, коњот без нога е сеа![]()