Можеше,кој вика не..можеше..за крадењеМожеше барем во нешто друго да се вложат парите, а не за градење.
крадењето е јасна работа..нон-стоп се крадиМожеше,кој вика не..можеше..за крадење
Да му умре.. козата...маме му е.амкрадењето е јасна работа..нон-стоп се кради
Пример за ова ми е поранешниот Градоначалник во Прилеп. Комшија ми е, се наполни со пари, а улицата ни ја остави не-асвалтирана
Мислиш да се вложат парите во инфраструктурата како АЛБАНИЈА која не претрка?Можеше барем во нешто друго да се вложат парите, а не за градење.
да да баш во инфраструктурата..а верувам и повозрасните го имаат истото мислење.Мислиш да се вложат парите во инфраструктурата како АЛБАНИЈА која не претрка?
И конечно да се мрднеме од малце погоре : НА ПРИМЕР ДА НЕ БИДЕМЕ НА ДНОТО НА ЛИСТАТА ЗА БИЛО ШТО ВО БАЛКАНОВ?
Па можел барем улицата пред неговата куќа да ја асвалтира.крадењето е јасна работа..нон-стоп се кради
Пример за ова ми е поранешниот Градоначалник во Прилеп. Комшија ми е, се наполни со пари, а улицата ни ја остави не-асвалтирана
Можеше, ама си се наполни со пари и со цела фамилија во Лос Анџелес. А улицата остана целата со дупки. Значи да си градоначалник и да не си ја асфалтираш улицата каде што живееш. Епик.Па можел барем улицата пред неговата куќа да ја асвалтира.
Шо ќе им е на сељаци инфраструктура, и така тракторот им поминува секаква дупка За да патуваат надвор од земјава немаат аспирации, така да автопати не им требаат.Мислиш да се вложат парите во инфраструктурата како АЛБАНИЈА која не претрка?
И конечно да се мрднеме од малце погоре : НА ПРИМЕР ДА НЕ БИДЕМЕ НА ДНОТО НА ЛИСТАТА ЗА БИЛО ШТО ВО БАЛКАНОВ?
шо збориш бе ставрно?Споменикот во Ѓорче падна, се испокрши, коњот без нога е сеа