M
m.i.n.a
Гостин
Само да се градело..а некој нема работа...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеше,кој вика не..можеше..за крадењеМожеше барем во нешто друго да се вложат парите, а не за градење.
Можеше,кој вика не..можеше..за крадење

крадењето е јасна работа..нон-стоп се кради
Пример за ова ми е поранешниот Градоначалник во Прилеп. Комшија ми е, се наполни со пари, а улицата ни ја остави не-асвалтирана

Мислиш да се вложат парите во инфраструктурата како АЛБАНИЈА која не претрка?Можеше барем во нешто друго да се вложат парите, а не за градење.
Мислиш да се вложат парите во инфраструктурата како АЛБАНИЈА која не претрка?
И конечно да се мрднеме од малце погоре : НА ПРИМЕР ДА НЕ БИДЕМЕ НА ДНОТО НА ЛИСТАТА ЗА БИЛО ШТО ВО БАЛКАНОВ?
Па можел барем улицата пред неговата куќа да ја асвалтира.крадењето е јасна работа..нон-стоп се кради
Пример за ова ми е поранешниот Градоначалник во Прилеп. Комшија ми е, се наполни со пари, а улицата ни ја остави не-асвалтирана
Па можел барем улицата пред неговата куќа да ја асвалтира.
Шо ќе им е на сељаци инфраструктура, и така тракторот им поминува секаква дупкаМислиш да се вложат парите во инфраструктурата како АЛБАНИЈА која не претрка?
И конечно да се мрднеме од малце погоре : НА ПРИМЕР ДА НЕ БИДЕМЕ НА ДНОТО НА ЛИСТАТА ЗА БИЛО ШТО ВО БАЛКАНОВ?
За да патуваат надвор од земјава немаат аспирации, така да автопати не им требаат.шо збориш бе ставрно?Споменикот во Ѓорче падна, се испокрши, коњот без нога е сеа![]()