Коловрт
Озимандија
- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 4.015
- Поени од реакции
- 9.165
Гледајте што ќе ....
Што е ова? Зградата на МЕПСО?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледајте што ќе ....
Во периодот јануари-октомври 2012 година, во однос на истиот период од 2011 година зголемен е бројот на туристите во земјава за 2,7%, а само во Скопје зголемувањето е за 83% http://www.vecer.com.mk/?ItemID=859D3323E7168B49A53617E73AA9D1DA . за таа бројка од 1200 дека има помалце не знам дали мислиш на Скопје или Македонија. Но нормално е да има и некој месец помалку туристи во однос друг месец но работата е што има нагорен тренд. А ти си ми се фатил за еден месец во 2012 година вакви спинови само планинрец може да прави. Патем да ставеше линк со извор вака. И гледаш многу не се појавувам многу на форум во последно време зошто не мислам да трошам време и енергија на вакви глупи постово како овој на пример.*LION* , не заборави изгледа ?
Во ноември 2012-та имаме 1.284 странски туристи помалку.
ноември 2012: 9.932 странски туристи
ноември 2011: 11.216 странски туристи
Некој веруваше дека проектот е заради профит од туризмот , ќе сме станале топ европска дестинација за туристи.
Во периодот јануари-октомври 2012 година, во однос на истиот период од 2011 година зголемен е бројот на туристите во земјава за 2,7%, а само во Скопје зголемувањето е за 83% http://www.vecer.com.mk/?ItemID=859D3323E7168B49A53617E73AA9D1DA .
за таа бројка од 1200 дека има помалце не знам дали мислиш на Скопје или Македонија. Но нормално е да има и некој месец помалку туристи во однос друг месец но работата е што има нагорен тренд. А ти си ми се фатил за еден месец во 2012 година вакви спинови само планинрец може да прави. Патем да ставеше линк со извор вака. И гледаш многу не се појавувам многу на форум во последно време зошто не мислам да трошам време и енергија на вакви глупи постово како овој на пример.
Мене не ми е јасно која е потребата од 32-метарски споменик кога веќе во центар на град Мајка Тереза има спомен куќа и споменик пред неа. Како тргнале овие како Богородица во Мексико што ја има во секој кварт така и Мајка Тереза планираат да ја има во секоја општина, некаде дури два пати на неколку метри одалеченост.Гледам на Алфа, ненормалниот индиец (оној со планот за Охрид) сака да гради споменик на мајка Тереза од 32 метри на плоштад. Најискрено се надевам дека тоа нема никогаш да се случи, без оглед што ќе биде донација и нема да не чини ништо, но аки и тоа чудо до стават дефинитивно ќе го имаме најсмешниот плоштад на светот.
А јас искрено и не знам што па толку сме напнале да ја промовираме Мајка Тереза, она баш и нема многу заедничко со Македонците, Македонија и нашата историја и традиција.
Во државата сите сме Македонци....а тоа етнички кој што е не е ни битно !Ти може ке живееш и во лондон но секогаш ке имаш македонско потекло .Ne deka me interesira dali 'e ima spomenik za Majka tereza, no Makedonija ne e samo na makedoncite, tuku i pripagja na site gragjani......
Гледам на Алфа, ненормалниот индиец (оној со планот за Охрид) сака да гради споменик на мајка Тереза од 32 метри на плоштад. Најискрено се надевам дека тоа нема никогаш да се случи, без оглед што ќе биде донација и нема да не чини ништо, но аки и тоа чудо до стават дефинитивно ќе го имаме најсмешниот плоштад на светот.
А јас искрено и не знам што па толку сме напнале да ја промовираме Мајка Тереза, она баш и нема многу заедничко со Македонците, Македонија и нашата историја и традиција.
Колку што знам Гоце Делчев Даме Груев и Александар Македонски а богами и Скендер Бег никогаш не биле во Скопје.A so kogo ima poveke zaednicko, osven mozebi Indija- Kalkuta kade go pominala zivotot , vo Skopje e rodena i izrasnata
Гледам на Алфа, ненормалниот индиец (оној со планот за Охрид) сака да гради споменик на мајка Тереза од 32 метри на плоштад. Најискрено се надевам дека тоа нема никогаш да се случи, без оглед што ќе биде донација и нема да не чини ништо, но аки и тоа чудо до стават дефинитивно ќе го имаме најсмешниот плоштад на светот.
Колку што знам Гоце Делчев Даме Груев и Александар Македонски а богами и Скендер Бег никогаш не биле во Скопје.