Извинете не бев доволно јасен значи и за двата автомобила се однесува за основните модели, всушност зборот ми беше без разлика на цените помеѓу основните модели, инаку не ги знам колку се движат основните така да ако знаете казете да се информирам бидејки моментално немам време да ги барам на интернет. Поздрав :helou:
Види батка јас колку што знам таксинњата Шкода Октавија се постар модел ТОУР со 1.4 бензинец. и стварно кога се возев има крута вожна скока по лежечките полицајци и дупките... правев муабет со шоферот и сам призна дека се крути и немат убава вожна.
Меѓутоа пред една недела се возев во најновата Октавија оваа редизајнираната не знам како да ја наречам, и беше со 1.4 ТСИ мотор со 122 коња. Значи зборот ми беше разлика од таксињата ТОУР или Октавија 4 и новата Окаија е многу голема. Вожна за два ќефа... инаку и мене Лансерот ми е многу убав ама се неам возено и нз шо вожна има ...се надевам дека е подобар од Шкодата само не знам зошто велат дека е бучен внатре, се работи за нов модел и не би требало тоа да е така ама се надевам дека ке ми се пружи скоро шанса и ке видам каков е и Лансерот.