SKINHEADS

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
itar pejo напиша:
Sqepеrie (или така нешто ја викаат Албанија)
(ДПА)PDS--Partia democratik Sqiptare(со мали грешки) меѓусебен назив им е тоа ипак се нервираат кога ке им кажеш Албанци:toe: :toe:
морам да прокоментирам.

се нервираат кога каур ке им каже албанец, иначе они и мегу себе се викаат Албанци, барем јас со нив живеам 16 години.

Крејзи Пул, ова воопшто не е навредливо спрема тебе, оти ова е и вистината. Во друштво имавме и торбеши и Албанци и цигани кои тепаа Албанци и цигани и тоа највеке поради задоволство.
т.е. скинерите не гледаа многу на национална страна гледаа на тоа кој е пичка тој го јаде, можно е да имаме истепано појек македонци одколку албанци, се разбира македонци во крв но не и во разумот оти мразевме највеке анархисти кои според нивната идеологија они немаат ни религија ни национална свест.

како и да е што било поминало... ке видите и вие ке пораснете ке сфатите дека не вреди дури ни да се замарате со таа работа, ова ахмети, црвенковски, бучковски и брат љубе се само недораснати деца...

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.028
Поени од реакции
623
MORA DA IMA SKINERI :toe:
pozrav do niv zakon se

Член од
29 мај 2006
Мислења
39
Поени од реакции
3
peace out дечки....
наци панкс фак оф.
темава иде у погрешен правец.

ForFokSake

The Only Thing To Fear Is Running Out Of BEER !
Член од
26 јануари 2007
Мислења
429
Поени од реакции
0
epa ja seram odamna za toa deka ide temava u pm.Temata e opshto za skineri i nivniot zivot a ne konkretno za neo nazi skinheads.MOze i za niv da se prokomentira (iako toa e vise PREkomentirano) ama ne sve za niv

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Е значи на ниедна друга тема се немам изначитано толку многу идиотски постови! А имам прочитано МНОГУ теми.

Ко прво, без навреда, Игор ми изглеаш ко сето твое знаење за панкот, скинерите и бла со кое непромислено се фалиш а после те зезнуваат, е чиста теорија, читање по сајтови. Неможам да сфатам, ги исфали Дед Кенедис ко панкери со нацистичко влијание у текстовите, а после испадна дека ги немаш слушано воопшто, па на крај кажа дека и не се толку лоши?
Еј, ок е, не ми е поентата да тупам, ама подобро почни повеќе да ја слушаш музиката, а помалце амбициозно да се самопрокламираш ко Највечи панк рокер у маало, оти куче шо само лае не каса, и често тие шо навистина се разбираат ќе го посеруваат ;)

И во постовиве се глеа дека си и наклонет на идеологијата на скинериве, не се правдај веќе де и кажи отворено мислење, пошто стварно си контрадикторен у постови, а биди и сигурен дека никој нема да се буни ако си каеш точно каде припаѓаш.

Иначе, нео наци скинерите се MADA FAKIN SHIT -O- RAMA, и крај на прикаската. Кој фашизам, кои идеологии човече. Помина времето на Хитлер, се закопаа сите приказни и погрешни сфаќања, и таман тогаш никнаа дечки со палки у рака кои немале на кој друг начин да се оправдаат за насилното однесување и погрешното искажување на фрустрациите, па создале усрана нова "фашистичка" теорија; приказна за мали деца, не ни знаат што значи фашизам, а не па уште да се прават паметни.
Значи до таквите: уништувајте и тепајте колку сакате и кого сакате, у тоа не мислам и ја да солам памет, ама не ми јадете гомна дека имате идеологија.

За SHARP неам некое посебно мислење, само им го подржувам тоа against racial prejustice. *thumbs up* Кажи нешо повеќе за нив?

ForFokSake

Член од
26 јануари 2007
Мислења
429
Поени од реакции
0
чекај сакаш да кажеш дека ако не си слушам Dead Kennedys демек не слушам панк и неам појма со тоа така?Тие се еден од многуте добри бендови што постоеле и постојат.а тоа што не ги слушам и не сум убаво запознаен со нив не мора да значи дека неам појма.Ако викаш дека сум читал само по сајтови и се фурам само ке го знаев тоа дека кенедис не се нацисти.А тоа што ви дадов линкови е да прочитате ЗА ВАС а не ЗА МЕНЕ - ја тоа го знам.Него ако имаш ти против скинери не мора да значи дека сите овде будали што пишуваат врска немаат од тоа.А ко што гледам ти ги гледаш скинерите само како нацисти а некако стил на живот и музика.И второ мене името највечи панк рокер у маало ми е зезанција озбилен и сериозен човеку.Не е тоа дека се фалам.Ако знам многу не мора да значи дека се фалам.Некад можам и да згрешам пошто имам 15 години а неам напукано 30 години па све да знам.Се уште можам да научам, и не мора да ми објаснуваш идеологии за хитлер и нацизам пошто не ме ни интересираат.Ја само ги спомнав а тоа не кажува дека ги поддржувам.А другите што според тебе ме посеруваат прашај ги колку години имаат и колку знаеле на моја возраст.И не мора да напаѓаш одма и да ме вреѓаш.Како си напишал без навреда коа директно вреѓаш.Демек куче што лае блабла

Член од
29 март 2007
Мислења
94
Поени од реакции
0
BTW kako sa futbolnite fenovi vo MK? Imate hooligans, casuals, nazi groups, ultras, etc? Kakvi hoolie grupi ima krai MK?

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
IgoR_ViCiOuS напиша:
чекај сакаш да кажеш дека ако не си слушам Dead Kennedys демек не слушам панк и неам појма со тоа така?Тие се еден од многуте добри бендови што постоеле и постојат.а тоа што не ги слушам и не сум убаво запознаен со нив не мора да значи дека неам појма.Ако викаш дека сум читал само по сајтови и се фурам само ке го знаев тоа дека кенедис не се нацисти.А тоа што ви дадов линкови е да прочитате ЗА ВАС а не ЗА МЕНЕ - ја тоа го знам.Него ако имаш ти против скинери не мора да значи дека сите овде будали што пишуваат врска немаат од тоа.А ко што гледам ти ги гледаш скинерите само како нацисти а некако стил на живот и музика.И второ мене името највечи панк рокер у маало ми е зезанција озбилен и сериозен човеку.Не е тоа дека се фалам.Ако знам многу не мора да значи дека се фалам.Некад можам и да згрешам пошто имам 15 години а неам напукано 30 години па све да знам.Се уште можам да научам, и не мора да ми објаснуваш идеологии за хитлер и нацизам пошто не ме ни интересираат.Ја само ги спомнав а тоа не кажува дека ги поддржувам.А другите што според тебе ме посеруваат прашај ги колку години имаат и колку знаеле на моја возраст.И не мора да напаѓаш одма и да ме вреѓаш.Како си напишал без навреда коа директно вреѓаш.Демек куче што лае блабла

Ако знаеш многу не мора да значи дека се фалиш? Jaс не ни реков дека знаеш многу, туку дека апла се фалиш, мацо :pos:.
Значи, да се објасниме: ко прво, тоа со Дед Кенедис ти го даоф само како пример, не ми се правдај и не се фаќај ко слеп за стап, може?
Сум против наци скинери и она нивното не го гледам како идеологија и стил на живот бла бла, веројатно оти сум истражувала многу повеќе од тебе па знам да ја поставам границата, а? Како и да е, тоа ми е мислењето на темава и крај, нема што да ми кажуваш дали имам или немам врска, бидејќи на темава не дојдов само да истропам нешто како многумина.
Ниту јас неам напукано 30 години, всушност многу далеку од тоа, ама нема да ти кажам колку имам оти ќе се посрамотиш *rolls eyes*.

Е, a да беше така тро поише учен, ќе сфатеше дека ниту тоа со кучето ни па било кој дел од постот беше вреѓање, туку се обидов да ти посочам некои стфари шо можеа да ти помогнат; ама чеј, ти си панкер, како ли би можел да ислушаш нечие мислење без после тоа да тупиш и да ми истураш фрустрации?

И, уште нешто. Немој да ми солиш памет да не ти објаснувам ТЕБЕ за Хитлер или нацизмот, бидејќи фала богу, не ми беше цел пост посветен на тебе. Имам веројатно попаметни работи за кажување отколку да му објаснувам како функционира светот на попалено панкерче.

Е, сега можеш да си ја научиш разликата меѓу обичен пост и пост со вреѓање ;).

Поздраф & out.

CT

Член од
21 февруари 2007
Мислења
384
Поени од реакции
2
Goddess of Chaos напиша:
Е значи на ниедна друга тема се немам изначитано толку многу идиотски постови! А имам прочитано МНОГУ теми.

Ко прво, без навреда, Игор ми изглеаш ко сето твое знаење за панкот, скинерите и бла со кое непромислено се фалиш а после те зезнуваат, е чиста теорија, читање по сајтови. Неможам да сфатам, ги исфали Дед Кенедис ко панкери со нацистичко влијание у текстовите, а после испадна дека ги немаш слушано воопшто, па на крај кажа дека и не се толку лоши?
Еј, ок е, не ми е поентата да тупам, ама подобро почни повеќе да ја слушаш музиката, а помалце амбициозно да се самопрокламираш ко Највечи панк рокер у маало, оти куче шо само лае не каса, и често тие шо навистина се разбираат ќе го посеруваат ;)

И во постовиве се глеа дека си и наклонет на идеологијата на скинериве, не се правдај веќе де и кажи отворено мислење, пошто стварно си контрадикторен у постови, а биди и сигурен дека никој нема да се буни ако си каеш точно каде припаѓаш.

Иначе, нео наци скинерите се MADA FAKIN SHIT -O- RAMA, и крај на прикаската. Кој фашизам, кои идеологии човече. Помина времето на Хитлер, се закопаа сите приказни и погрешни сфаќања, и таман тогаш никнаа дечки со палки у рака кои немале на кој друг начин да се оправдаат за насилното однесување и погрешното искажување на фрустрациите, па создале усрана нова "фашистичка" теорија; приказна за мали деца, не ни знаат што значи фашизам, а не па уште да се прават паметни.
Значи до таквите: уништувајте и тепајте колку сакате и кого сакате, у тоа не мислам и ја да солам памет, ама не ми јадете гомна дека имате идеологија.

За SHARP неам некое посебно мислење, само им го подржувам тоа against racial prejustice. *thumbs up* Кажи нешо повеќе за нив?
Aj, posto te gleam se furash po nekolku temi, a zaostanata si, aj ti objasni ni shto e fashizam, sluchajno naletav na temava.. pa me interesira. samo fashizam, ne mi pej pesni za skinheads, nejkam da znam toa.

ForFokSake

Член од
26 јануари 2007
Мислења
429
Поени од реакции
0
Ај слушај немој многу да ми мрчиш и не гризи од ваквово т.е. к**ов.Неам ја време ко тебе цел ден и цела нокј да тепам на компјутер и ко забеган да читам па да се праам паметен а уште помалце време имам да се карам со тебе.Ако си толку паметна дај пиши еден пост за све што знаеш па да видиме што се куропецаш толку.А тоа колку јас знам за панк тебе да не те боли и да не се замараш со тоа.И немој да вреѓаш дека јас сум попалено панкерче јасно?Ова не е тема за мене да ме критикуваш и не замарај молим те.И што сакаш сеа за постов да ти речам браво топ си ти.Екстра си нема што.Поише знаеш од мене од единствена причина што спиеш на нет.Не е фората да си панкер и да се праиш филозоф.ЈА не се фалам со тоа што сум панкер него тоа го кажувам пошто некои ме прашуваат.Не сум рекол еј здраво маче јас сум игор исум панкер.Ај иди ремети си некој на улица што има време и што ке те сослуша.Ако се праиш таков филозоф тешко на тие што те дружат.А еве баш ме интересира мене.Дај кажи нешто за Хитлер пошто ја не знам ништо за него, уфурам сум и знам за него дека бил тип со брк и бил нацист.Нацист?Што па е тоа.Можеби ти го имаш одговорот.Дај појасни ни на сите овде ”попалени панкерчиња„ наша мила учителке.Сите се претворивме во уво.

J

Johnny Stulic

Гостин
доста бе аман со покажување тетоважи.
Ќе ве испратам комплет во солт лејк сити на 3 месеци ебаве панкеришта

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Aj малку одморете.

ForFokSake

Член од
26 јануари 2007
Мислења
429
Поени од реакции
0
wohoooo temata e povtorno otvorena :) haha

Sea vaka ideme:
Na temava nema da se zbori za nazi skinheads posto se vide kako zavrsi sve
nema da ima licni prepucavanja
i sekoj ke si dava mislenja a ne zakoni
temava ne e za mene ili za nekoj drug pa da go kritikuvame i da solime pamet
Koj nejke da pisuva neka ne pisuva i neka ne zbori bez veza stvari
Aj pozdrav

Член од
25 октомври 2007
Мислења
116
Поени од реакции
0
Totalno se slozuvam so Igor od koa nema skineri vo park mnogu gluposti se slucuvaat. So mu e na Џедај neznam ako nemas PC nesi punker toa treba da se pamti

ForFokSake

Член од
26 јануари 2007
Мислења
429
Поени од реакции
0
BTW kako sa futbolnite fenovi vo MK? Imate hooligans, casuals, nazi groups, ultras, etc? Kakvi hoolie grupi ima krai MK?
Па во македонија има доста фудбалски фанови и не само фудбалски туку фанови кои го сакаат фудбалот.Ја лично сум за Вардар ракомет и фудбал.Исто така има доста скинери што идат на Вардар ете со темата се склапа.Али сеа нема наци и мислам така е боље што нема.За Вардар навивачки екипи има повише - Комити, Лојал Фанс, Ултрас Карпош Бојс и тако даље.Хулигани има не можеме да се пожалиме :).А за кежуалс тоа е друга прича.Ништо не е официално.Ете така.Ти иначе од кај си.Претпоставувам дека си бугар али сам да се нарекуваш татар тоа не ми е јасно :).pOzdrav

Kajgana Shop

На врв Bottom