SKINHEADS

• Креатор на темата Креатор на темата ForFokSake
  • Време на започнување Време на започнување
го зезаш нешто или??
Одсекогаш сум ги мрзел Дед кенедис, АФИ и Пени вајс.

оти така? некоја посебна причина да ги мразиш кенедис? лол

Abe sea kenedis ne se losi.Ama deka ne ide pank bez niv ne se soglasuvam.Da reces bez postovanje koj Pistols e tuka da praime muabet.A kenedis ednostavno ne mi lezat

Како нација која НЕ ПРИПАЃА ТУКА,да повторам НЕ ПРИПАЃА ТУКА, кои Албанци се праат фраери и тепачи(можеби местото во кое вие живеете е мирно и никој ништо не ви прави,но не е секаде така),како прво и прво тие не се албанци ТУКУ СЕ МАКЕДОНЦИ СО АЛБАНСКО ПОТЕКЛО,второ се праат важни ако ги погледнеш одма се фура(а нивната „тактика” ако може така да ја наречам е дека се шетаат во групи и ке најдам некој сам и се изживљаваат на него,а кога има повеќе Македонци како на пример у автобус ќутат не можеш глас да им слушнеш,освен тоа курвите кои брбљаат нешто на албански),трето некои што зборат дека биле „мирни” нека дојдат во Синѓелиќ па да видат и ако се плашите да се тепате против Албанците кажете искрено(пички сме!) а не да ми филозофирате и да наоѓате изговори:МИРНИ БИЛЕ!И нема да се откажам се додека не видам дека МАКЕДОНИЈА ПРИПАЃА НА МАКЕДОНЦИТЕ!!!

Епа другар ја мислев дека не ти било до толку.А што е така така е.Јас до толку не сум осетил пошто не живеам во таква населба.Ама имам другари и знам како е.Ако така си одлучил нема тука да се мешаме.Со среќа ! Поздрав

Секој си има свое право да си одлучи дали ке се тепа или ќе седи настрана(како пиче).Но сепак ете и да не претеруваме мислам дека „македноските албанци” премногу преовладуваат иако се од странство исто како некој да ти влезе дома и да ти ја смени твојата омилена серија и да ти нареди даму донесеш пиво!Сега останува на МАКДЕОНСКАТА МЛАДИНА да одлучи што ќе прави бидејќи како што поминуваат годините и доаѓаат нови генерации ќе дојде денот кога ќе се заборави што направија Албанците во 2001 и дека македонците ке се слеат со Албанците(спонзоруши,трчаат по пари, а Албанците дрога,проституција ова она и имаат многу пари,им е обезбедена иднината)и оп за едно 30 години ке нема веќе чистокрвни македонци(као мене) кои се „борат” за МАКЕДОНИЈА,но тоа е јебига што да правиш кога пола скопјани не ги боли уво за Македонија или нашата раса,но ви велам дека еден ден кога ке се криете кога ке видите Албанци,тогаш кој ке ви биде крив.А ова со наци-скинериве е само чекор да се очисти нашава „мила” земја и да би имал можност и ја би бил скинер,но нема везе ја глеам темава веќе неколку дена и викам ај да се зачленам да пишам и глеам дека само се препуцавате а не сакате да ја видите големата идеа дека можеби денеска не но кога ке дојде денот кога нема да смееш да излезеш со иљадарка(или со мобилка) у град од страв дека ке ти лупнат рекет тогаш ќе се чешате,но да не одолговлекувам ви велам размислите што БИ МОЖЕЛО да се случи!Секој си има право да одлучува!Ја одлучив СМРТ ЗА Албанци!А ти?

Крејзи Појол(албанец си?),извини ако те навредува ова но тоа е,на погрешна тема си(според мене)!И искрено би те замолил да не ја посетуваш темава од причини да не те навредува и да можеме да си збориме искрено,без да бидеме осудувани од луѓето кои не ја сфаќаат мојата мисла и идеа(ги има многу) и би те замолил искрено да кажеш дали „вие” како нација не сте агресивна,или не мавате рекети(не зборам за сите) и дека не одите во групи за да се заштитите од „нас”?

ти може да зборуваш искрено и со ’’смрт за албанци’’ ама ти си компирче во главата :) да да! компирче,пошо со таа твоја глава (шо правам бе)..
дуде види ја темата за шо е после пиши си ок?

Знам „брате” македонец и глеам кај иде насоката на темата,глеам дека тој Рецон си има проблеми со албанците и дека бара помош,но сепак ќе си преќутам и ке размислувам,бидејќи се’ треба да се реши на ”мирен” начин,а иначе ја лично мрзам Албанци и тоа.

П.С.
Жити се што ти го значи тоа компирче бе ХЕЈ?Мала шега на ваша сметка.Ај кажи Х,како (х)иликоптер иљи Итлер?

Хоолиган = ReCon...
Ебати лудаците. (пати од multiple personality disorder)
Итар пејо, тие "паметни" коментари, задржи си ги за себе.

С К И Н Е Р И !!!

не Албанци туку

СКИНЕРИ!!!

да ви е*ам очите!

Ај нејќам да се распраам веќе.Убаво си знаете кој е во право кој не и сеа нема шо тука да изиграваме крадци полицајци,така да продолжете да зборувате за скинерите забораете на Албанците

П.С.
Шо значи мултипл персоналити дисордр?ја=рецон?!?!?!?

abe drugari.Ne mi e bitno koj e albanec ili ne.ama temava ne e za sirenje na nacizam i sa prepucavanje.sea razbiram deka ima omraza megju nekoi od nas ama toa e sea so da praime.da ne se prepucavame tuka nego dapraime muabet samo.da se drzime do temata.zatoa ja otvoriv da se prai muabet za skinerite vo makedonija i taka nataka.pozdrav i take it eazy.A ti Poyol albanec si?cisto informativno prasanje bez nacizam vo nego

huligan?site znaeme koj e u pravo........sigurno ne ti:)fuck off,iam drugari albanci i sea sto?wow propaga svetooooov,ne mi davaat da zboram na mk,me siluvaat,mi zimaat pari?ne.sosem normalni se:)pa i + od medicinsko so znam albanci,ima dosta so se ok.a skineri?skineri neka si staat pecka u gz.fuck off na niv,samo eden znam ok so e,ama ne sum siguren dali e skiner.dame se vika,taka moja generacija e,ili nesto postar godina,vajda 2 sredno e:)a ti crazy poyol da ne vlagas na temava.......razbra???oti huligan so negovite filozofski postovi ke ti zabrani.ebate.kako mozel da ti kaze da ne vlagas na temava be?hahha.loso.inace,vajda edinstveni skinercista so gi slusam se the restarts.oni se anti nazi skineri i se ultra mokni:)nazi punx fuck off.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom