SKINHEADS

• Креатор на темата Креатор на темата ForFokSake
  • Време на започнување Време на започнување
игоре, да не беше синоќа на Дефект и Бојкот?

да да бев како да не бидам :):):).TI ?

БОЈКОТ!!!! конечно саглам бенд у македонију,а ако има некој несто од дефект нека ми даде или ок...ке си зему од пепета....... ја сам скинер и кој кур.... давам паре на старе баби, имам бенд КАРИЕС , пушу цигаре за одкажување можда ги знаете .хербалета.. јаки су . има ги по аптеке а имав укус на трева, пробајте 60 денара су.... абе тури му сол...не се плашете од скинери ама боље пазете што праите муабет сс њима... ако има некој анархо текстови, а не му ги треба нека ми прати за мој бенд.....

Професор ми вика седи миран
нели гледаш дека сметаш на час
а ја се врту и му га шкртам на дечка атлас
ја сам еди ас у клас.

Стављате си круну сами на себе
сс милиони у џеб бегате од мене
Идемо лево,а по некад и десно
сс полицију смо у много тесно.. бла,бла

НИЕ СМЕ МЛАДИ
ОД ВАС НИ СЕ ГАДИ
НЕМА ДА СЕ СМЕНИМЕ
ПОДОБРО ОДЕБЕТЕ.

Па во македонија има доста фудбалски фанови и не само фудбалски туку фанови кои го сакаат фудбалот.Ја лично сум за Вардар ракомет и фудбал.Исто така има доста скинери што идат на Вардар ете со темата се склапа.Али сеа нема наци и мислам така е боље што нема.За Вардар навивачки екипи има повише - Комити, Лојал Фанс, Ултрас Карпош Бојс и тако даље.Хулигани има не можеме да се пожалиме :).А за кежуалс тоа е друга прича.Ништо не е официално.Ете така.Ти иначе од кај си.Претпоставувам дека си бугар али сам да се нарекуваш татар тоа не ми е јасно :).pOzdrav
Sto sakase avtorot da kaze so prvata recenica ?! :pos2::pos2::pos2:

ХАХАХАХА каков ашљак сум.Место фанови кои ги сакаат и останатите спортови во кои е нивниот клуб види што сум пишал.хаха добро што некој приметил :).Pozdrav .Inache Skinhead Priest od kaj si ti ? od koj grad ?

i mala izmena.Kako moze skiner kako tebe(bar taka se proklamirash) da vika deka Boycott se asalen bend u MAkedonia pokraj drugi Oi i Streetpunk bendovi vo Makedonija.Boycott se hardcore.A skiner shto e po hard korot ?

nick mi e skinhead_priest kako sto moze da se vidi a inace sum od kumanovo i me znaat kako panker

Skiner so slusa punk ... Ili po zakonite i propisite na muzickite podelbi ne e dozvoleno takvo mesanje ?! :raz:

pa kao e skiner treba da slusa streed punk, real punk .......a ne hard core ko so se bojkot i ne treba da se proklamira neso so ne e. Zatoa prasuvam dali se proklamira kao skiner ili punker???

ok

ja sam punker, a onoj skinhead_priest ga napisa zaradi nekoi opravdani pricine,takoj da ako vi smeta ok,ke ga smenu....nema problem

ok be nese nerviraj top ako si punker inace ako ne si videl ima ima poseben forum za punkot vo makedonija a pisi neso dali ima svirki vo kumanovo ...

svirka u kumanovo?

svirki u kumanovo nema,a ako ima, ima samo metal...nekoi sranja. ne gi podnasam....abe u kumanovo nema punkeri,moze samo na desna raka da gi izbrois....samo, ja sakam da go zivnam malku kumanovo, so punk revolucija... ama ke vidime...malku so street treba, za da go zajakneme kumanov..bla,bla,bla,,,,

Се извинувам не можев да останам мирен а да не одговорам на оваа тема.... ставено во музика а само 3 поста се поврзани со музиката на скинерите.... ама креативност....

pa kao e skiner treba da slusa streed punk, real punk .......a ne hard core ko so se bojkot i ne treba da se proklamira neso so ne e. Zatoa prasuvam dali se proklamira kao skiner ili punker???

Ако скинер не значи дека треба да си слушаш реал панк, ги имаш Skrewdriver си свират панк рок, нешто најмеко и не си скинер ако не/ги слушаш? Тие ти се наци бенд.

Те молам научисе бар нешто и темава кога си ја пишувал си требал наслов на тема да ставиш Скинхедс бендови......

nick mi e skinhead_priest kako sto moze da se vidi a inace sum od kumanovo i me znaat kako panker

Од кога и кај Вас скинери?

Се извинувам,

но морав да се замешам и јас има очигледно многу млади луѓе кои не сфаќаат што е музика што е психолигија.:)
Добро е што сум се опаметил и што сум станал реален, немој да ги фалиш скинерите ти IgoR_ViCiOuS имаше ѓубриња меѓу нас(среќа не сум повеќе еден од нив) се пензионирав, може само некад да си ги носам старите мартинки, но ете пошто сум љубител на мартинките ќе си купам нови. А после тоа ќе те частам пиво и ќе ти објаснам некои работи да не си мешаш баби и жаби.

Да се биде скинер значи да си изгубиш пријатели и на крај да ти дојде памет но касно ќе биде.

Музика како музика,текст како текст се зависи до слушателот.

п.с колку бев само зелен кога порано се тепав за некои работи...

хехехе скај дог.Знам дека уште многу имам за учење и затоа и е до негде темава отворена.Да каже некој нешто од скинерските редови хехе.Нема гајле.Има време за учење уште ја само кажав тоа што знам сеа на постарите е редот да пообјаснат и да кажат.Поздрав ! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom