Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
- Локација
- Usa
- Веб-сајт
- meettomy.site
игоре, да не беше синоќа на Дефект и Бојкот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:БОЈКОТ!!!! конечно саглам бенд у македонију.
Sto sakase avtorot da kaze so prvata recenica ?! :pos2::pos2::pos2:Па во македонија има доста фудбалски фанови и не само фудбалски туку фанови кои го сакаат фудбалот.Ја лично сум за Вардар ракомет и фудбал.Исто така има доста скинери што идат на Вардар ете со темата се склапа.Али сеа нема наци и мислам така е боље што нема.За Вардар навивачки екипи има повише - Комити, Лојал Фанс, Ултрас Карпош Бојс и тако даље.Хулигани има не можеме да се пожалиме.А за кежуалс тоа е друга прича.Ништо не е официално.Ете така.Ти иначе од кај си.Претпоставувам дека си бугар али сам да се нарекуваш татар тоа не ми е јасно
.pOzdrav
pa kao e skiner treba da slusa streed punk, real punk .......a ne hard core ko so se bojkot i ne treba da se proklamira neso so ne e. Zatoa prasuvam dali se proklamira kao skiner ili punker???
nick mi e skinhead_priest kako sto moze da se vidi a inace sum od kumanovo i me znaat kako panker