- Член од
- 23 февруари 2005
- Мислења
- 2.460
- Поени од реакции
- 44
Јас не можам да сфатам како некој кој се дефинира себеси како панкер, зборува позитивно за наци скинеритеО прво другар јас и сум панкер.А тоа што вика овој Џедај или што ја знам како е нема врска тоа дали имам пари или компјутер.Значи панкер е тип по улица што се шлае без пари и ништо.Грешка си тука.Панкер не е тоа.Се гледа по стил и познавање и по музика.
А сеа да се навратам.За информација има и наци панкери ама јас не сум од нив.Ама овде у мк е очајно лошо со нашите браќа да речам албанци.Пошто рекетираат све живо.Сето тоа го зборам со цел а не дека не знам.ЈАс многу знам за скинерите и сум го читал тоа и го знам и без да го читам.А нацизмот се раѓа ради тоа а не дека сакам македонија да биде „чиста земја„.И не ширам него кажувам дека зборат на празно без да имаат појма за скинерите.

Би требало малку повеќе да се информираш.
Панкер не е само оној кој има стил и познавање од музика, таквите на времето ги викавме викенд панкери

И пробај да расчистиш малку со поимите национализам, нацизам, фашизам, анархија, социјализам, криминал, организиран криминал, рекет, итн...
Инаку да, Adicts...
Ми беа и ќе ми останат еден од омилените бендови